reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przydatne rzeczy dla mamusi, zrób to sam, ciekawe linki, tutoriale, porady :)

reklama
Po kilku nieudanych zamówieniach z Zalando wreszcie chyba znalazłam sukienkę na wrześniowe wesele:)
Link do: Mama Licious MLNEWCILLE - Sukienka letnia - black - Zalando.pl
Niestety czarna więc może kojarzyć się trochę pogrzebowo, ale prezentuje się lepiej niż te, które do tej pory przymierzałam.... Macie jakieś pomysły jak ożywić tą sukienkę? Jakieś buty w innym kolorze albo inne tego typu dodatki? Mam jeszcze trochę czasu wiec mogę spokojnie poszukać:)
skoro wrzesien to jakis plaszczyk kolorowy skombinuj albo szal. ja bym poszla w amarant na przyklad Link do: amarant - Szukaj w Google i wtedy pod to dodatki ale bez przesady ze cale buty kupowac bo mozna nawet czarne zwykle pantofle ozywic klipsami Link do: amarantowe buty - Szukaj w Google i klipsy maja ta zalete ze mozesz do pantofli miec a potem do balerin przepiac i do tego ja bym koniecznie w fascynator zainwstowala (uwielbiam) Link do: amarant fascynator - Szukaj w Google a jak jestes mniej odwazna to kwiatek albo kokarda we wlosy w kolorze dodatkow Link do: amarant fascynator - Szukaj w Google. Mozna samemu zrobic za grosze podobnie jak klipsy do butow.
torebke i pasek jeszcze mozna kombinowac ale dla mnie to juz za duzo by bylo.
Do czarnej sukienki pasuje ci kazdy kolor wiec zarowno ecru moze byc jak i turkus i co tam lublisz. i moze byc tez dwa kolory np. turkus i niebieski albo zlote dodatki?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Hop hop Lux zmienisz tytuł wątku na "przydatne rzeczy dla mamusi, zrób to sam, ciekawe linki, tutoriale, porady".
Thnx

cb7wugpju04jz4q8.png

Czerwone buty [emoji6] ostatnio kolezanka na fejsie dodala zdjecie z wesela i miala wlasnie czarna kiecke i czerwone buty i powiem szczerze ze spodobalo mi sie to polaczenie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

I chyba w końcu tak u mnie będzie, na zalando kupiłam sobie pantofelki, zamówiłam kilka innych rzeczy, ale tamte mi się nie podobają i zwracam a buty z 40zl obnizki beda mnie kosztowac 27 zł:))) Może jeszcze coś poszukam do tego, ale czerwony płaszczyk, żakiet itp odpada, już jeden przymierzałam i kiepsko wygląda a potem i tak bym w tym nie chodziła.

Na jesień/zimę zaopatrzam się w poncza :D znalazłam dwa na All podobające się mi - oba z domieszką wełny. Później do chusty tez się przydadzą (poza jednym przekładanym przez głowę ).

reklama
Do góry