reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przydatne rzeczy dla mamusi, zrób to sam, ciekawe linki, tutoriale, porady :)

Kalendarz pierwszy rok życia dziecka np Nivea - poszukuję i wam też polecam. To wszystko szybko się zapomina a fajnie jest porównać nawet potem przy kolejnym dziecku, daty wszystkich osiągnięć itp

cb7wugpju04jz4q8.png
ja sobie upatrzylam z wyd. Arkady "Moj pierwszy album dziewczynka" ale czekam spokojnie a ktos mi kupi na prezent:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
i znalazlam jeszcz taki album dzis w empiku...juz wiem co mojemu tacie kupie na swieta

Kalendarz pierwszy rok życia dziecka np Nivea - poszukuję i wam też polecam. To wszystko szybko się zapomina a fajnie jest porównać nawet potem przy kolejnym dziecku, daty wszystkich osiągnięć itp

cb7wugpju04jz4q8.png

Moj maz zamówił kalendarz lisie sprawy z fajnymi lisimi obrazkami i bedziemy prowadzić pierwszy rok z życia Mikoliska [emoji179] wklejać zdjecia i zapisywać ważniejsze wydarzenia [emoji4]
1474018356-4tudkn.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moj maz zamówił kalendarz lisie sprawy z fajnymi lisimi obrazkami i bedziemy prowadzić pierwszy rok z życia Mikoliska [emoji179] wklejać zdjecia i zapisywać ważniejsze wydarzenia [emoji4]
1474018356-4tudkn.jpeg

no dobra pewnie wyjde na wsiowego glupka bez fb... ale zapytam: o co chodzi z tymi Liskami? jakas moda? filozofia? nowa app-ka...cos w stylu pokoemon-go?...nieogarniam:(

no dobra pewnie wyjde na wsiowego glupka bez fb... ale zapytam: o co chodzi z tymi Liskami? jakas moda? filozofia? nowa app-ka...cos w stylu pokoemon-go?...nieogarniam:(

Eeeee nie, po prostu motywem przewodnim pokoiku jest temat lisków u naszego synka, wiec razem z mezem wyszukujemy gadżetów z tym związanych. Chyba jestesmy juz troch za starzy na jakieś przychodzące trendy w stylu Pokémonów czy innych dziwnych aplikacji [emoji6]

Eeeee nie, po prostu motywem przewodnim pokoiku jest temat lisków u naszego synka, wiec razem z mezem wyszukujemy gadżetów z tym związanych. Chyba jestesmy juz troch za starzy na jakieś przychodzące trendy w stylu Pokémonów czy innych dziwnych aplikacji [emoji6]

uff to nie jestem najwiekszym wsiokiem!:) ja mam ochote na motyw przewodni łapacz snow. zainspirowala mnie torba la millou Link do: la millou - Szukaj w Google i potem przeszukalam internet i okazalo sie ze mozna kupic bardzo podobny material z takim motywem i planuje kupic i obszyc rozne rzeczy dla Zosi i dla mnie (np mufke) tzn. szyla bedzie moja mama:)

uff to nie jestem najwiekszym wsiokiem!:) ja mam ochote na motyw przewodni łapacz snow. zainspirowala mnie torba la millou Link do: la millou - Szukaj w Google i potem przeszukalam internet i okazalo sie ze mozna kupic bardzo podobny material z takim motywem i planuje kupic i obszyc rozne rzeczy dla Zosi i dla mnie (np mufke) tzn. szyla bedzie moja mama:)

Łapacze snów sa cudne [emoji4] widziałam gdzieś takie karuzele nad łóżeczko. Jak sobie przypomnę gdzie to podrzucę Ci link [emoji6]

reklama

Zobaczyłam i od razu pomyslalam o Tobie [emoji4] bluzka do karmienia w łapacze snów! Mam od nich sukienkę i jest naprawde fajnej jakości [emoji6]

Link do: Bluzka do karmienia Łapacze snów - O Matko Magdalena Jastrzębska

Do góry