elifit
Moderatorka
Gabinia dobry pomysł, mi się przyda jesienią taki do płaszcza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skoro wrzesien to jakis plaszczyk kolorowy skombinuj albo szal. ja bym poszla w amarant na przyklad Link do: amarant - Szukaj w Google i wtedy pod to dodatki ale bez przesady ze cale buty kupowac bo mozna nawet czarne zwykle pantofle ozywic klipsami Link do: amarantowe buty - Szukaj w Google i klipsy maja ta zalete ze mozesz do pantofli miec a potem do balerin przepiac i do tego ja bym koniecznie w fascynator zainwstowala (uwielbiam) Link do: amarant fascynator - Szukaj w Google a jak jestes mniej odwazna to kwiatek albo kokarda we wlosy w kolorze dodatkow Link do: amarant fascynator - Szukaj w Google. Mozna samemu zrobic za grosze podobnie jak klipsy do butow.Po kilku nieudanych zamówieniach z Zalando wreszcie chyba znalazłam sukienkę na wrześniowe wesele
Link do: Mama Licious MLNEWCILLE - Sukienka letnia - black - Zalando.pl
Niestety czarna więc może kojarzyć się trochę pogrzebowo, ale prezentuje się lepiej niż te, które do tej pory przymierzałam.... Macie jakieś pomysły jak ożywić tą sukienkę? Jakieś buty w innym kolorze albo inne tego typu dodatki? Mam jeszcze trochę czasu wiec mogę spokojnie poszukać
Hop hop Lux zmienisz tytuł wątku na "przydatne rzeczy dla mamusi, zrób to sam, ciekawe linki, tutoriale, porady".
Thnx
O super bo ty też możesz no i git!Co prawda prośba nie do mnie ale done
Czerwone buty [emoji6] ostatnio kolezanka na fejsie dodala zdjecie z wesela i miala wlasnie czarna kiecke i czerwone buty i powiem szczerze ze spodobalo mi sie to polaczenie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Poka potemNa jesień/zimę zaopatrzam się w poncza znalazłam dwa na All podobające się mi - oba z domieszką wełny. Później do chusty tez się przydadzą (poza jednym przekładanym przez głowę ).