karolq8
Fanka BB :)
ewcia a czemu w nozke? moja w raczke miala to nie ma znaczenia? Ja tez nie wyobrazam sobie jakby mialy byc 3 wklucia naraz mala tez sina od placczu byla. i tez pozniej marudna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny prośbę mam. Jak szczepienie, to proszę konkrety. Jakie szczepienie, na co, kiedy, za ile, jeśli jest możliwość wykupienia skojarzonej, napiszcie proszę.
We wtorek kończymy 6 tygodni, idę na szczepienie i chciałabym jedno a nie trzy wkłucia, proszę napiszcie coś więcej.
Podobnie wizyta u ortopedy i badanie bioderek. Wiem, że zalecane jest usg. W jakim wieku, która robiła, ile kosztuje, jak wygląda badanie, itd.
Bardzo by pomogło tym, które dopiero się wybierają i są zielone :-)