reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Ja jestem przeciwnikiem leków, pracowałam w kilku firmach farmaceutycznych i jakoś nie mam zaufania. Biorę coś jak już naprawdę jest to niezbędne. Ja dziś obudziłam się z zatkanym nosem, i tak jakby gardło zaczęło ,mnie boleć. Jedyne co będę robić to leżeć i inhalację nebulizatorem z soli fizjologicznej - ostatnio bardzo mi pomogły
LANA
Znalazłam w gazetce "RODZICE" -Podobno SUPER LEK ,KTÓRY PROMUJĄ LEKARZE DLA KOBIET W CIĄŻY ORAZ KARMIĄCYCH PIERSIĄ NA PRZEZIĘBIENIA ,jest to syrop z naturalnych składników:czarna porzeczka,czosnek,malina i vit.C nazwa:"*spam*". Poczytałam na necie kobitki piszą ,że super.Spytam doktorka na następnej wizycie,czy ewentualnie gdyby mnie coś dopadło,to mogę wziąść nie szkodząc dzidzi,ale składniki sama natura-więc wydaje mi się,że spokojnie można brać.
Może ,któraś z was już tego używała????
Może ,któraś z was już tego używała????
Ja to brałam w I trymestrze i moim zdaniem pomógł. Kupiłam przez Internet, miałam problem z kupieniem w aptece (w Warszawie). Nabyłam nawet potem mały zapas "just in case". Gardło psikałam tantum verde, brałam też propolki.
Ostatnia edycja:
moje przeziębienie właśnie się rozkręca domowe sposoby nie działają, jutro wizyta u lekarza. Czego powinnam się spodziewać? rutinoscorbin jak zrozumiałam jest dopuszczalny, ale coś więcej? przy męczącym katarze?
Oli.B
Inhalacje z soli fizjologicznej, tylko trzeba mieć nebulizator do inhalacji, bo soli się nie rozcieńczamoje przeziębienie właśnie się rozkręca domowe sposoby nie działają, jutro wizyta u lekarza. Czego powinnam się spodziewać? rutinoscorbin jak zrozumiałam jest dopuszczalny, ale coś więcej? przy męczącym katarze?
reklama
Podziel się: