Ja zalewałam gorącą, żeby sól się dobrze roztopiła. No i czekałam, aż będzie taka że dam radę wypłukać, ale raczej gorąca. Na bardzo bolące naprawdę polecam Amol.k8libby, dzięki boli strasznie:-(, a ta woda do soli ma być zimna czy lekko ciepła? Wietrzyłam wczoraj po czyszczeniu detergentami mieszkanie i mam za swoje
reklama
k8libby, dzięki, ale jak to jest z tym alkoholem w amolu wiem, że tego nie pije ale jednak jest tam alkohol etylowy?
nie zaszkodzi Ci te kilka kropli, na pewno jest to mniej szkodliwe niż chemiczne pryskacze czy antybiotyk. Z reszta na stronie producenta sprawdzałam, nie ma przeciwwskazań do stosowania u kobiet w ciąży. Uwierz mi, pomaga natychmiast! (ps. wiesz że zwykły jogurt może mieć do 0,5 alkoholu?)
mala.di
Fanka BB :)
u mnie super działa ciepły napar z rumianku z dodatkiem soli.
nawet gdy nie byłam w ciąży to pomagał o wiele lepiej niż strepsils
nawet gdy nie byłam w ciąży to pomagał o wiele lepiej niż strepsils
k8libby, wiem ale moja teściowa rodzinny powiedziała, że niby można ale żebym lepiej nie brała więc sama nie wiem itd. itd. Pije syrop z cebuli, jem czosnek, cytryna, miód, mleko i zobaczymy jest lepiej z gardłem ale mam dreszcze. Kurde muszę za wszelką cenę uniknąć antybiotyku, a ja niestety mam tendencje do angin, bo mam 3 migdały i byłam jeszcze niedawno nosicielem paciorkowca. Jutro zadzownie do gin jak nie będzie lepiej niech radzi.
Niestety mam sporą gorączkę prawie 38, 5, dzwoniłam do gin kazał zbijać paracetamolem i zażywać tantum verde w tabletkach. Jedzie moja teściowa do mnie zbadać mam nadzieje, że nie trzeba będzie antybiotyku.:-(
Niestety mam sporą gorączkę prawie 38, 5, dzwoniłam do gin kazał zbijać paracetamolem i zażywać tantum verde w tabletkach. Jedzie moja teściowa do mnie zbadać mam nadzieje, że nie trzeba będzie antybiotyku.:-(
Ostatnia edycja:
Ja też znów przeziębiona. Jakiś potworny wirus zaatakował całą rodzinę. Oczywiście na pierwszym planie czosnek i mleko z miodem oraz wspomniany już syrop z cebuli.
Ale mam problem z kaszlem - jaki syrop wykrztuśny można brać w ciąży?
Ale mam problem z kaszlem - jaki syrop wykrztuśny można brać w ciąży?
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Kurczę widzę,że połowa już przeziębiona -zdradliwa ta nasza pogoda.Ja już wypróbowałam chyba wszystkie metody na kaszel wypiłam po butelce Drosetuxu syropu dla kobiet w ciąż i niestety od wczoraj jestem na sterydach wziewnych mój ginek zapewnił,że nie ma to złeego wpływu na ciążę a wręcz przeciwnie sterydy działają bardzo dobrze na jego płucka więc wdycham sobie Miflonide,swoją drogą okropny niesmak pozostawia w buzi;p
Podziel się: