reklama
Doggi my Ci tu chyba niedługo pomnik postawimy
Zrobiłam wczoraj bigos trochę na wzór Twojego i dzięki powidlom sliwkowym (sama bym na to nie wpadła) wyszedł obledny i aż mi szkoda, że na dzisiaj tak mało zostawiłam, a reszta na święta zawekowana
Zrobiłam wczoraj bigos trochę na wzór Twojego i dzięki powidlom sliwkowym (sama bym na to nie wpadła) wyszedł obledny i aż mi szkoda, że na dzisiaj tak mało zostawiłam, a reszta na święta zawekowana
LayDeeK no właśnie tesciowa mówiła to samo, że dokladala dużo mąki, dziwne to bo ja zawsze robie tak jak.w przepisie i papki nue mam
może inna mąkę używacie. Pamiętajcie do wypikow im niższy typ tym lepsza mąką!!!! Najlepiej typ 400-450 wyższe typy na pierogi dobre 
Alecta te powidła robią robotę to prawda
Alecta te powidła robią robotę to prawda
reklama
Podziel się: