reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

reklama
ja przeglądałam wczoraj moje wypieki i wiem, że nie zrobię nic więcej oprócz sernika z oreo i ciasteczek z pieczątkami coś jak sklepowe degistive + pieczątkowe korzenne. koniec.
 
Zrobiłam pierniki Doggi!!!
Pycha!!!
Nawet maz miał swój wkład...
ImageUploadedByForum BabyBoom1418483805.860782.jpg

Doggi, ale maki musi byc znacznie wiecej niż w przepisie, bo inaczej papka sie robi... :))
 

Załączniki

  • ImageUploadedByForum BabyBoom1418483805.860782.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418483805.860782.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 81
Doggi my Ci tu chyba niedługo pomnik postawimy :p
Zrobiłam wczoraj bigos trochę na wzór Twojego i dzięki powidlom sliwkowym (sama bym na to nie wpadła) wyszedł obledny i aż mi szkoda, że na dzisiaj tak mało zostawiłam, a reszta na święta zawekowana :p
 
LayDeeK no właśnie tesciowa mówiła to samo, że dokladala dużo mąki, dziwne to bo ja zawsze robie tak jak.w przepisie i papki nue mam :p może inna mąkę używacie. Pamiętajcie do wypikow im niższy typ tym lepsza mąką!!!! Najlepiej typ 400-450 wyższe typy na pierogi dobre ;)



Alecta te powidła robią robotę to prawda ;)
 
reklama
Do góry