reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

Jeśli w przepisie jest zaznaczona chlebowa to taka być musi, a jeśli pszenna to chodzi o zwykłą.

U mnie ciasto na te bułeczki, o których piszesz wychodzi idealne :-) Robię w automacie, bo nie cierpię zagniatania :-)

reklama
Kochane dajcie namiar na tą wagę kuchenną- oby jak najmniejszą:-D Bo miejsca nie mam za bardzo w domu.

a ciasteczka maślane........niebo w gębie...mniam mniam. Mato próbował robić z nich serca (oczywiście jeszcze przed pieczeniem) i wogóle był bardzo zaangażowany.

Lolcia polecam tą waga jest maleńka (mamy ten model od ponad 2 lat jest super) BEURER KS 30 - Küchenwaage - Shopping Guide: Preise vergleichen, Technische Daten, Tests und Meinungen, News und Videos...
http://pic.skapiec.pl/f1/154882b1.jpg

ta wagę można nawet zawiesić ( ma taki uchwyt) np w szafce , jest to niewielki krążek koszt ok 100 zł teraz nawet taniej chyba jest (my kupowaliśmy w media markcie )

fajne też są wagi clatronica teraz mamie kupowałam http://www.clatronic-sklep.pl/popup_image.php?pID=34 fajny model i cena też niezła w media markcie zapłaciłam 65 zł

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za linki:-) na pewno skorzystam

ivka ja gdybym piekła takie ilości smakołyków co Ty to w mojej wadze skali by juz zabrakło:-D

ja dzisiaj będę pałaszować na obiad rybkę smażoną z surówką z kapusty (kapusta z biedronki najlepsza;-) - oczywiście chodzi mi o sklep:laugh2:).
już nie mogę sie doczekać i ślina mi cieknie w pracy na klawiaturę:rofl2:

Eee tam lolcia, to nie jest tak z tymi słodyczami. Ja gdybym nie piekła własnych to i tak kupiłabym sklepowe. Doświadczyłam na sobie, że po tych własnych moja waga stoi w miejscu, nigdzie mi nie przybywa, a niestety po sklepowych to nie tylko ciuchy robią się za małe, ale i niestrawność czasem mnie dopada.

Kochane, pleśniak wyszedł boski, a rogalików mamy chyba z 200 - umarłam zwijając je w ruloniki, ale jakie pyszne :-) Rogaliki nie są z MW, więc jak komuś potrzeba to wołać proszę ...

Kochane, pleśniak wyszedł boski, a rogalików mamy chyba z 200 - umarłam zwijając je w ruloniki, ale jakie pyszne :-) Rogaliki nie są z MW, więc jak komuś potrzeba to wołać proszę ...

IVKA
Ja wołam :-):-):-):-)

KAROLCIAZ U mnie w kuchni to nawet dla mnie za mało miejsca. A waga się zepsuła :zawstydzona/y:

Bułeczki jogurtowe wyszły smaczne i kruchutkie, mniam.

a ja wzięłam się i zrobiłam drożdżówki z serem. siedzą jeszce w piekarniku, bo robiłam je na raty. co chwilę musiałam zostawić, bo a to jedna nie może spać, a to druga potrzebuje mamy :-p ale mam nadzieję, ze to tylko wyszło na dobre moim drożdżówom :-D

Ja uwielbiam drożdżowe ciasto, inne może nie istnieć.

ivka, ja poproszę o ten przepis na rogaliki:happy:

reklama
Do góry