reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

reklama
oj zgadzam się ...bez wagi nie wyobrażam sobie wypieków ..wagi sa teraz takie maleńkie że nie sprawiają żadnego kłopotu ze schowaniem ich
 
Paluszki są genialne! W ogóle Dorota z MW ma niesamowity talent do dekoracji swoich dzieł.

A propos mąki - jeśli w przepisie jest np. mąka chlebowa (czyli pszenna typ 850) to nie zamieniajcie jej na zwykłą (typ 450 lub 550), bo na bank wypiek nie wyjdzie - będzie gliniasty.
 
reklama
hm... tutaj nie było nacisku na chlebową - przynajmniej tak zrozumiałam; ciasto nie było gliniaste - poprostu kiepsko wyrosło, i kleiło się - bułeczki były mało wyględne,ale zjadliwe... (dyskretnie drożdżowe) ;-)
 
Do góry