reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

Iwonki Kochane ..jak Wy kusicie

Osinko przepis na ziemniaczki musze wypróbować!!!!!

Ivka - cista pieknie wyglądają !!!i pewnie jeszcze pyszniej smakują !!!!!

Koga - sos pomidorowy mniam ..ja robie jeszcze wersje z cebulką !!!!
Gratuluje zbiorów !!!!!!

reklama
oj chętnie bym Was poczęstowała ...ale jak to cholibka zrobić ...

ale obiecuje że jak się spotkamy wezmę te krówki musowo:-D:-):tak::tak:

Ciasto ze śliwkami szybko się nam skończyło, więc żeby jutro nie siedzieć przy pustym stole w porze II śniadanka :-D wytworzyliśmy dziś tort własnego pomysłu na tradycyjnym biszkopcie:

a9ce4d0e1abdd620.jpg

Biszkopt piekłam pierwszy raz w życiu i sama się zszokowałam, że wyszedł tak idealny.
Zrobiłam dwie warstwy w środku - dolną z porzeczkowym dżemem, a górną z masą taką jak do kremówek. Na masę poukładałam jagody, wiśnie i maliny, przykryłam jeszcze odrobiną masy i dopiero położyłam ostatnią część biszkoptu.
Z góry i z boków również dałam masę kremówkową.

Szymon skomlał pod lodówką, że chce już dziś zjeść kawałek, ale wredna matka kazała do jutra czekać, a jak tylko dziecko spać poszło sama zjadła spory kawał! Nie powiem... smaczne nam to wyszło :-D

to ciekawe ivka jak dziś Szymciowi wytłumaczysz dziurę w torcie?:-D:-D:-D:-D

niestety nie mogę się tym wypiekom zbytnio przyglądać - nbo nam samą myśl o słodkim mdli mnie tak, że odpadam ....:no:

reklama
Do góry