sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
- Dołączył(a)
- 20 Marzec 2006
- Postów
- 8 063
Redaktorka, Ewa, T. i tak na wiecznej diecie byl i jest, wiec moje gotowanie na nic by sie nie zdalo ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fasolka po bretońsku:-)
ok. 30 dag fasoli Jaś, ja wolę drobny, namaczamy na noc i na drugi dzień gotujemy (z solą), dwa kawałki kiełabsy typu "zwyczajna" kroimy w kostkę i smażymy z cebulą (też w kostkę), dodajemy do ugotowanej fasoli, dodajemy przecier pomidorowy (mały słoiczek) i przyprawiamy: sól, pieprz, magi, majeranek, czosnek co kto lubi...
smacznego:-)