reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

Martucha, polecam:tak:... jest prosty i tani, a co najważniejsze Antosiowi bardzo smakował:-), co mnie ucieszyło najbardziej:tak:... no i od razu pościągał samochody i chciał je puszczać po podłodze:-D:-D

Tynka, robiłam Twoje jajka z łososiem... pycha:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ANTOSIOWA :szok::szok::szok::szok::szok: chyle czoła:tak: jestem pod wielkim wrażeniem:szok::szok::szok: piękny ten tort,nawet ładniejszy niż mój z cukierni:baffled::tak: fiu fiu fiu

Znacie smaczny sposób na grzane Winko:confused: bo cos mnie dopadło,boli mnie gardło,nawet niemoge śliny przełknąć, i czuje każdą kosteczkę,a tak winko by mnie rozgrzało:tak::-(

Xmama można takie gotowe przyprawy do grzańca kupić :tak: lejesz winko do gara wsypujesz przyprawy gotujesz i pijesz pijesz pijesz :-p

reklama
Martuś jedna już pożarta,teraz piecze się druga i ostatnia:tak:

A winko mam męża roboty,właśnie mi grzeje !!! dodał sok z pomarańczy i cytyny,goździki i ciupkę gałki muszkatułowej:baffled: mam nadzieje ze bedzie smakowac:szok:

Do góry