reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

Martucha, polecam:tak:... jest prosty i tani, a co najważniejsze Antosiowi bardzo smakował:-), co mnie ucieszyło najbardziej:tak:... no i od razu pościągał samochody i chciał je puszczać po podłodze:-D:-D

Tynka, robiłam Twoje jajka z łososiem... pycha:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ANTOSIOWA :szok::szok::szok::szok::szok: chyle czoła:tak: jestem pod wielkim wrażeniem:szok::szok::szok: piękny ten tort,nawet ładniejszy niż mój z cukierni:baffled::tak: fiu fiu fiu

Znacie smaczny sposób na grzane Winko:confused: bo cos mnie dopadło,boli mnie gardło,nawet niemoge śliny przełknąć, i czuje każdą kosteczkę,a tak winko by mnie rozgrzało:tak::-(

Xmama można takie gotowe przyprawy do grzańca kupić :tak: lejesz winko do gara wsypujesz przyprawy gotujesz i pijesz pijesz pijesz :-p

reklama
Martuś jedna już pożarta,teraz piecze się druga i ostatnia:tak:

A winko mam męża roboty,właśnie mi grzeje !!! dodał sok z pomarańczy i cytyny,goździki i ciupkę gałki muszkatułowej:baffled: mam nadzieje ze bedzie smakowac:szok:

Do góry