reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisownik, czyli nasze pomysły na ...

reklama
z rzeczy na impreze robie zawsze koreczki, zawsze schodza, robie takie mixy:
- ser, papryka, kabanos
- ser, szparag marynowany, wedlina konserwowa
- ser mozarella (ten biały w kulce), pomidorek koktajlowy, oliwka czarna
- pieczarka marynowana, kabanos, oliwka zielona
ogolnie to moje ulubione składniki i mieszkam je tez miedzy sobą.

dziewczyny jeszcze ta strona jest fajna z przepisami na impreze, kiedys korzystałam:
Link do: Przekąski na Imprezę - Przepisy - Na zimno - Na gorąco | Blog kulinarny

moje ulubione przekąski na impreze:

-tortilla z paprykowym nadzieniem
Link do: Tortilla z paprykowym nadzieniem – przepis krok po kroku – przepisy.pl

-parówki w cieście francuskim :D

-babeczki z łososiem [kruche kupne słone babeczki, krem z ricotty i koperku a na górę łosoś wędzony]

-ślimaki z tortilli

-ślimaki z ciasta francuskiego z szynką i serem
Link do: Ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką i serem - KulinarnePrzeboje.pl

-krakersy z pastą serową (starty ser + czosnek + majonez)

-krakersy z pastą z tuńczyka

Aga ubije 22 godz a ja wlazla na Twojego bloga przeczytala przepis na salatke z grapefruitem i roszpunka i te pieczone ziemniaki dostalam slinotoku i ucieklam bo taka glodna sie zrobilam,a salatke chce juz zjesc !!!!!!!!!!!juz !!!! No nie mi chyba hormony zaczynaja buzowac :(wrrr

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry