sivi
Fanka BB :)
No bez przesady, taka młódka to ty już nie jesteś
Są tu i młodsze dziewczyny od ciebie i jakoś ich psami nie poszczułyśmy
Są tu i młodsze dziewczyny od ciebie i jakoś ich psami nie poszczułyśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, mam na imię Klara, mam 31 lat, jestem z Płocka, termin porodu mam na koniec października - to będzie chłopczyk :-). Będę samotnie wychowującą mamą.
Witam, mam na imie Paulina i mieszkam w Paryzu. Jestem mama 2 letniego chlopczyka a w pazdzierniku urodzi mi sie coreczka. Nie planowalam udzialu w forach, ale tak fajnie sie czyta wasze rozmowy, ze tez chce sie dolaczyc ;P
Wiem, ze jestem mloda, ale prosze bez zbednych glupich komentarzy. Mloda mama wcale nie jest gorsza, a poprostu tak sie ulozylo, ze los dal mi moje najwieksze na swiecie szczescie-synka troche za wczesnie.
Witam serdecznie,
Mam na imię Olka lat 32, podglądam forum od jakiegoś czasu, postanowiłam w końcu się ujawnić . Jestem mamą 3 uroczych chłopców , w drodze kolejna pociecha płci męskiej która pojawi się z końcem października :-)