reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

a ja obejrzałam ostatnio "Nieuchwytny", "Zły dotyk",-dosc dobre filmy....itd...nie mam pamieci do tytułów..a prawie codziennie z jeden filmik sobie zarzucamy;-)aaa ...reportaz -który bardzo mnie zaciekawił - polecam- "alfabet mafii"- o mafii pruszkowskiej i wołominskiej

reklama
Ja ostatnio to tylko utknęłam na serialu "skazany na śmierc" a to za sprawą mego męża. Obejrzałam już całą serioę 3 i z 4 serii 5 odcinków. Czekam na dalsze bo mnie wciągnęły...Ale dzisiaj może obejrzę " Mamma mia" Poza tym zaczęła się jesień to ja dzisiaj zaczynam odwiedzać biblioteki i jak co roku bede czytac wieczorami tony książek. W jednej bibliotece jestem zapisana od 22 lat i znam tam wszystkie książki na pamięć już. No ale liczę że mają jakieś nowości już bo nie byłam tam rok:tak:

A ja ostatnio kolejne 5 stron "samotnosc w sieci " przeczytalam...:-DZostalo mi jeszcze jakies 150 stron chyba:szok::-) Do nowego roku powinnam dac rade ;-)

Aniu ja tez w preason break jestem wciagnieta...za sprawa sasiadki-fanka.. i mnie zaraziła...tez mam za soba wszystkie czesci...odcinki na biezaco..:-)no oprocz 2 ostatnich...zekaja na czas kiedy maz pojdzie do pracy(bo mus ie to nie podoba..i zarzucamy cos dla ob obojga;-)

a ja czekam na gotowe na wszystko od czwartku, mam nadzieje ze nie pokryje sie z dr housem...no i zawsze kolejne sezony to juz troche mniej fascynuja ale mam nadzieje ze bedzie warto poogladac

reklama
Uwaga ,uwaga-oprzeczytalam kolejne 30 stron :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno musze Wam powiedziec ze ksiazka od 150 str.zaczela mnie ciekawic:szok::-Dmysle ze do konca tyg.dam jej rade ;-)

Do góry