a ja obejrzałam ostatnio "Nieuchwytny", "Zły dotyk",-dosc dobre filmy....itd...nie mam pamieci do tytułów..a prawie codziennie z jeden filmik sobie zarzucamy;-)aaa ...reportaz -który bardzo mnie zaciekawił - polecam- "alfabet mafii"- o mafii pruszkowskiej i wołominskiej
reklama
Ja ostatnio to tylko utknęłam na serialu "skazany na śmierc" a to za sprawą mego męża. Obejrzałam już całą serioę 3 i z 4 serii 5 odcinków. Czekam na dalsze bo mnie wciągnęły...Ale dzisiaj może obejrzę " Mamma mia" Poza tym zaczęła się jesień to ja dzisiaj zaczynam odwiedzać biblioteki i jak co roku bede czytac wieczorami tony książek. W jednej bibliotece jestem zapisana od 22 lat i znam tam wszystkie książki na pamięć już. No ale liczę że mają jakieś nowości już bo nie byłam tam rok
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja ostatnio kolejne 5 stron "samotnosc w sieci " przeczytalam...Zostalo mi jeszcze jakies 150 stron chyba:-) Do nowego roku powinnam dac rade ;-)
Aniu ja tez w preason break jestem wciagnieta...za sprawa sasiadki-fanka.. i mnie zaraziła...tez mam za soba wszystkie czesci...odcinki na biezaco..:-)no oprocz 2 ostatnich...zekaja na czas kiedy maz pojdzie do pracy(bo mus ie to nie podoba..i zarzucamy cos dla ob obojga;-)
Kasia i podobnych synów podobnych do swoich tatusiów - więc tu jakby koło się zamykaBaśka, mamy podobne gusty ;-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Uwaga ,uwaga-oprzeczytalam kolejne 30 stron no musze Wam powiedziec ze ksiazka od 150 str.zaczela mnie ciekawicmysle ze do konca tyg.dam jej rade ;-)
Podziel się: