Nie wiem co dziś w moją małą wstąpiło-już kilka dni sama zasypiała ładnie w łóżeczku a dzis jak ją tylko włoże to od razu histeria. Wogóle strasznie marudzi, jak ją wezmę na ręcę to całą się wije i rzuca nóżkami-może ją coś boli, albo znów te zęby dokuczają. Jak taki cały dzień będzie to chyba padnę
reklama
marczelitto85
wurcel purcel
ja to miałam wczoraj o 22!ona wyła.nie płakała a wyła.wiem ze to ten ząb!!idzie idzie i wyjść nie możeNie wiem co dziś w moją małą wstąpiło-już kilka dni sama zasypiała ładnie w łóżeczku a dzis jak ją tylko włoże to od razu histeria. Wogóle strasznie marudzi, jak ją wezmę na ręcę to całą się wije i rzuca nóżkami-może ją coś boli, albo znów te zęby dokuczają. Jak taki cały dzień będzie to chyba padnę
a ja już po! fajnie było :-)
wiecie co? to i moją dzis coś męczy.... nie dość,że znowu śpi po 20-30 min to jeszcze między spaniem jakaś marudna i bardzo mało zjadła...normalnie nawet balkon nie pomaga od paru dni...
a fryzura oki, odważna bardzo ale myślę,że do ciebie pasuje!! no i tylk jakiś zdecydowany kolorek! taki jak masz będzie fajny!
wiecie co? to i moją dzis coś męczy.... nie dość,że znowu śpi po 20-30 min to jeszcze między spaniem jakaś marudna i bardzo mało zjadła...normalnie nawet balkon nie pomaga od paru dni...
a fryzura oki, odważna bardzo ale myślę,że do ciebie pasuje!! no i tylk jakiś zdecydowany kolorek! taki jak masz będzie fajny!
marczelitto85
wurcel purcel
ja juz kolorek mam-----czerwony se zrobiłam.ponoć ma dzis u nas wybuchnac nastepny wulkan i zapowiadają trzęsienie ziemi!!tak sie dygam ze juz sie spakowalam na wszelka i mala do pokoju swego z łóżeczkiem tez dziś w nocy dam.a ja już po! fajnie było :-)
ja juz kolorek mam-----czerwony se zrobiłam.ponoć ma dzis u nas wybuchnac nastepny wulkan i zapowiadają trzęsienie ziemi!!tak sie dygam ze juz sie spakowalam na wszelka i mala do pokoju swego z łóżeczkiem tez dziś w nocy dam.
czerwony jest suuuperrrrr
wulkan?? i jakieś ostrzeżenia dają??? no to spoko...ja też bym się bała...a wiedzą,że dzis ma wybuchnąć? niezła technologia...
Serduszko1
Fanka BB :)
ja juz kolorek mam-----czerwony se zrobiłam.ponoć ma dzis u nas wybuchnac nastepny wulkan i zapowiadają trzęsienie ziemi!!tak sie dygam ze juz sie spakowalam na wszelka i mala do pokoju swego z łóżeczkiem tez dziś w nocy dam.
No nieźle tam macie.... Tyle sie teraz słyszy o tych trzesienoach ziemi strach pomyśleć a co dopiero przezyc cos takiego.... :/
kobietki
byłam dziś na chwilę w pracy no i wracam już na stałe 23 maja. ale jeszcze nie wiadomo jaką budowę dostanę.
maria fryzura super i myślę, że tobie będzie bardzo dobrze, jesteś osobą odważną, przebojową, pełną temperamentu i taka fryzura jest jak najbardziej dla Ciebie. przyślij fotę jak już zrobisz.
ania macek jeśli cię to pocieszy to mopja Frana też nie lubi jeździć samochodem i płacze a nie daj Boże żebym stanęła na światłach. niestety zabawki nie pomagają.
umi dziś tylko jogurcik i kalafior dieta dobrze i o dziwo samopoczucie też.
zdjęcia pokoiku ale jeszcze nie skończony
byłam dziś na chwilę w pracy no i wracam już na stałe 23 maja. ale jeszcze nie wiadomo jaką budowę dostanę.
maria fryzura super i myślę, że tobie będzie bardzo dobrze, jesteś osobą odważną, przebojową, pełną temperamentu i taka fryzura jest jak najbardziej dla Ciebie. przyślij fotę jak już zrobisz.
ania macek jeśli cię to pocieszy to mopja Frana też nie lubi jeździć samochodem i płacze a nie daj Boże żebym stanęła na światłach. niestety zabawki nie pomagają.
umi dziś tylko jogurcik i kalafior dieta dobrze i o dziwo samopoczucie też.
zdjęcia pokoiku ale jeszcze nie skończony
Załączniki
marczelitto85
wurcel purcel
ty no pokoik w deche!!szkoda ze ja nie moge nic malej zrobic w pokoju!wynajmuje chaty zawsze tutaj.namawiam mego starego zeby kupic ale on kreci nosem.a komus nie bede przeciez pikoju remontowac ach!!!fak!
marczelitto85
wurcel purcel
no no lawa cały czas z niego sie leje.u kumpeli męża w pracy gadaja tylko o tym a ona tez siedzi w dzieckiem w domu pos......czerwony jest suuuperrrrr
wulkan?? i jakieś ostrzeżenia dają??? no to spoko...ja też bym się bała...a wiedzą,że dzis ma wybuchnąć? niezła technologia...
pierwszy jak wybuchł to ewakuowali 500osób wczoraj.zaraz wam podeśle filmik.a nie czytałyście wczoraj na necie o tym???
reklama