Nie wiem co dziś w moją małą wstąpiło-już kilka dni sama zasypiała ładnie w łóżeczku a dzis jak ją tylko włoże to od razu histeria. Wogóle strasznie marudzi, jak ją wezmę na ręcę to całą się wije i rzuca nóżkami-może ją coś boli, albo znów te zęby dokuczają. Jak taki cały dzień będzie to chyba padnę
reklama
marczelitto85
wurcel purcel
ja to miałam wczoraj o 22!ona wyła.nie płakała a wyła.wiem ze to ten ząb!!idzie idzie i wyjść nie możeNie wiem co dziś w moją małą wstąpiło-już kilka dni sama zasypiała ładnie w łóżeczku a dzis jak ją tylko włoże to od razu histeria. Wogóle strasznie marudzi, jak ją wezmę na ręcę to całą się wije i rzuca nóżkami-może ją coś boli, albo znów te zęby dokuczają. Jak taki cały dzień będzie to chyba padnę
a ja już po! fajnie było :-)
wiecie co? to i moją dzis coś męczy.... nie dość,że znowu śpi po 20-30 min to jeszcze między spaniem jakaś marudna i bardzo mało zjadła...normalnie nawet balkon nie pomaga od paru dni...
a fryzura oki, odważna bardzo ale myślę,że do ciebie pasuje!! no i tylk jakiś zdecydowany kolorek! taki jak masz będzie fajny!
wiecie co? to i moją dzis coś męczy.... nie dość,że znowu śpi po 20-30 min to jeszcze między spaniem jakaś marudna i bardzo mało zjadła...normalnie nawet balkon nie pomaga od paru dni...
a fryzura oki, odważna bardzo ale myślę,że do ciebie pasuje!! no i tylk jakiś zdecydowany kolorek! taki jak masz będzie fajny!
marczelitto85
wurcel purcel
ja juz kolorek mam-----czerwony se zrobiłam.ponoć ma dzis u nas wybuchnac nastepny wulkan i zapowiadają trzęsienie ziemi!!tak sie dygam ze juz sie spakowalam na wszelka i mala do pokoju swego z łóżeczkiem tez dziś w nocy dam.a ja już po! fajnie było :-)
ja juz kolorek mam-----czerwony se zrobiłam.ponoć ma dzis u nas wybuchnac nastepny wulkan i zapowiadają trzęsienie ziemi!!tak sie dygam ze juz sie spakowalam na wszelka i mala do pokoju swego z łóżeczkiem tez dziś w nocy dam.
czerwony jest suuuperrrrr

wulkan?? i jakieś ostrzeżenia dają??? no to spoko...ja też bym się bała...a wiedzą,że dzis ma wybuchnąć? niezła technologia...

Serduszko1
Fanka BB :)
ja juz kolorek mam-----czerwony se zrobiłam.ponoć ma dzis u nas wybuchnac nastepny wulkan i zapowiadają trzęsienie ziemi!!tak sie dygam ze juz sie spakowalam na wszelka i mala do pokoju swego z łóżeczkiem tez dziś w nocy dam.
No nieźle tam macie.... Tyle sie teraz słyszy o tych trzesienoach ziemi strach pomyśleć a co dopiero przezyc cos takiego.... :/
kobietki
byłam dziś na chwilę w pracy no i wracam już na stałe 23 maja. ale jeszcze nie wiadomo jaką budowę dostanę.
maria fryzura super i myślę, że tobie będzie bardzo dobrze, jesteś osobą odważną, przebojową, pełną temperamentu i taka fryzura jest jak najbardziej dla Ciebie. przyślij fotę jak już zrobisz.
ania macek jeśli cię to pocieszy to mopja Frana też nie lubi jeździć samochodem i płacze a nie daj Boże żebym stanęła na światłach. niestety zabawki nie pomagają.
umi dziś tylko jogurcik i kalafior dieta dobrze i o dziwo samopoczucie też.
zdjęcia pokoiku ale jeszcze nie skończony
byłam dziś na chwilę w pracy no i wracam już na stałe 23 maja. ale jeszcze nie wiadomo jaką budowę dostanę.
maria fryzura super i myślę, że tobie będzie bardzo dobrze, jesteś osobą odważną, przebojową, pełną temperamentu i taka fryzura jest jak najbardziej dla Ciebie. przyślij fotę jak już zrobisz.
ania macek jeśli cię to pocieszy to mopja Frana też nie lubi jeździć samochodem i płacze a nie daj Boże żebym stanęła na światłach. niestety zabawki nie pomagają.
umi dziś tylko jogurcik i kalafior dieta dobrze i o dziwo samopoczucie też.
zdjęcia pokoiku ale jeszcze nie skończony
Załączniki
marczelitto85
wurcel purcel
ty no pokoik w deche!!szkoda ze ja nie moge nic malej zrobic w pokoju!wynajmuje chaty zawsze tutaj.namawiam mego starego zeby kupic ale on kreci nosem.a komus nie bede przeciez pikoju remontowac ach!!!fak!
marczelitto85
wurcel purcel
no no lawa cały czas z niego sie leje.u kumpeli męża w pracy gadaja tylko o tym a ona tez siedzi w dzieckiem w domu pos......czerwony jest suuuperrrrr
wulkan?? i jakieś ostrzeżenia dają??? no to spoko...ja też bym się bała...a wiedzą,że dzis ma wybuchnąć? niezła technologia...![]()
pierwszy jak wybuchł to ewakuowali 500osób wczoraj.zaraz wam podeśle filmik.a nie czytałyście wczoraj na necie o tym???
reklama