marczelitto85
wurcel purcel
ja od 7 na nogach.Witajcie;-) Za mna nocka idealna maly sie przebudził raz tzn pojęczał trochę i sam zasnął i prawziwa pobudka o 5:30 wypił mleko i niestety juz spac nie poszedł ale i tak sie wyspałam
maria ja to na jakiejś innej planecie żyje bo nie słyszałam o tych wulkanach oby was ominęło , a czerwony kolorek fajny ja to tesknie do czerwoego ale potem go z włosów ciężko zdjąć
framama śliczny pokoik bardzo ładny ja tez chce taki. aż zazdroszczę Frani pokoiku
ania_k_d mój jest taki nieznośny od soboty ale mu zeby znowu ida ale piszczy jak oszalały straszny jest
A ja jutro z młodym na kontrole nerek jadę do Rzeszowa trzymajcie za nas kciuki bo sie boje mam jaies dziwne przeczucia, zabieram moja mame ze soba bo po lekarzu idziemy do naszej fryzjerki bede sobie strzelac kolor bo to co mam na głowie to porazka jest i zetne troche bo juz mnie wkurzają
no a czerwonego to ja nigdy nie musiałam sciagac.ja zbytnio we włosy nie wnikałam.zawsze na krótko żel rozjaśniałam od razu potem farba no i podcięcie.miałąm czarny blond blond z czerwonymi końcówkami no ale zawsze potem wracałam do czerwonego.
daj znac co i jak z małym jutro jak wrócisz