Witajcie od 2 dni mały sieje zament o 3 w nocy... ma twarde dziasełko w jednym miejscu i chyba to ząbek padam na twarz. I znowu sama w pracy jestem:-(
maria patrycja ma to samo wracam z pracy chcialabym zjesc tylko spokojnie ale zadko jest mi dane... a potem to juz cały czas z małym nie powiem lubię to ale ostatnio jestem wypompowana. Wakacji nam trzeba
Framama nie rób takiego budyniu bo jak bedziesz miała ssanie to zjesz cały kup sobie taki do kubka i zjedz jeden kubek pij duzo wody i staraj sie jeść owoce, a no i na zapchanie sie dobre sa koktajle jesli masz blender to daj do niego owcoe jakie lubisz troche selera naciowego i pietruszki i dodaj kefir0% jedna szklanka potrafi tak zapchac że szok i jest zdrowa
A jak sie czujesz z ta dawka kalorii? bo wiesz ze po miesiacu bedziemy ja obnizac tak do 1100-1000 z tym ze nie bedzie miało to sensu jesli organizm nie przyzwyczai sie do tej dawki i bedzie ci np slabo dla tego pytam
edit
aniamacek to jest dieta optymalna 1200-1300 kcal i ćwiczenia:-) jesli chcesz to ci opisze mniej wiecej co i jak żeby schudnąć
jak możesz to bardzo proszę to i ja jak mogę bym się przyłączyła będzie łatwiej i raźniej