reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

ania_k_d u mnie silnej woli brak . :no: no ale postanowiłam schudnąć i umi mi pomaga i myśl , że jest ktos ze mną (czyt. umi) dodaje mi siły do walki. serio ! :-)
u nas w sobotę remont pokoiku Frani i jak zrobimy to cyknę zdjęcia i wstawię , zebyście podziwiały dzieło ;-).

reklama
framama koniecznie wstaw zdjecia:-) jesli chodzi o odchudzanie to we dwie zawsze raźniej:) i czlowiek sie pilnuje zeby ta druga osoba była z niego zadowolona:)

framama tak ma byc na słodycze w diecie przyjdzie czas ale na razie musisz wytrzymać ze 2 miesiące bez nich pocwicz dzis i będzie gitarka:-)
maria no ładne plany co chesz jej kupic?
ma już kupioną bransoletkę srebrną i kupimy jeszcze takie zabaweczki co moze się uczyć kształtów takie edykacyjne ze dwie jakieś fajne bo nie wiecej.i tak pójdą do kosza za jakiś czas i o tak to wygląda.
matko dziś się na nią wydarłam bo odstawia mi maniany przy jedzeniu!tak mnie to grażni jej jedzenie a raczej nie jedzenie że mam najgorsze myśli wtedy.matka ze mnie co?
Framamo!ja też się dietuje.mam na ciebie oko wiec uważaj;))))widzę wszytko.a w pl bedę 16czerwca.oczywiście na lotnisku w warszawie:)))

maria tak się składa , że pracuje blisko lotniska więc chętnie przyjadę z transparentem :-p:-):-):-) ale serio zapraszam do siebie :-):-)
a laską będę napewno :-):-):-):-):-)
my już po szczepieniu . było ciężko . Frania się strasznie darła i ze 3 razy zaniosła. a teraz spróbuję ją położyć spać.

maria tak się składa , że pracuje blisko lotniska więc chętnie przyjadę z transparentem :-p:-):-):-) ale serio zapraszam do siebie :-):-)
a laską będę napewno :-):-):-):-):-)
my już po szczepieniu . było ciężko . Frania się strasznie darła i ze 3 razy zaniosła. a teraz spróbuję ją położyć spać.
jak jest jakaś marudna to daj jej nurofen albo czopa zaaplikuj.ja swojej na noc dam syropek.chcialam czpa wsadzic ale w ostatnim momencie zrezygnowalam.sie boje.taka mala dupka a ten czop taki wielki i o
a gdzie pracujesz???

maria czopa ja też się boję choć mam w domu viburkol ale jak zobaczyłam jakie one są duże to też zrezygnowałam. Ja pracuję w firmie deweloperskiej, która buduje mieszkania na Wilanowie ,a z Wilanowa to jeden krok przez Ursynów do lotniska.:-p myk i już jestem z powitaniem na hali przylotów :-):-)

reklama
maria czopa ja też się boję choć mam w domu viburkol ale jak zobaczyłam jakie one są duże to też zrezygnowałam. Ja pracuję w firmie deweloperskiej, która buduje mieszkania na Wilanowie ,a z Wilanowa to jeden krok przez Ursynów do lotniska.:-p myk i już jestem z powitaniem na hali przylotów :-):-)
to wracasz do pracy fajnie ci!!!ja namawiam męża żebym poszła do pracy od września jak by sie coś znalazło.poszukam i pójde gdziekolwiek.mąż też powiedział że jej nie wsadzi tego.siostra mnie nauczy.ona cały czas tylko czopy no ale ma 3dzieci to juz sie nie dyga.mała przychodzi i się wtula tu we mnie.a Frania pewnie śpi juz co??

Do góry