reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

dziewczyny o facetach o mi nawet nie mówcie ! tak mnie mój szanowny M " zdenerwował" ,że myślałam że w nocy z domu wyjdę. tylko gdzie? :confused:

maria Olivka jest piękna i imię też :-) uuuuu widzę ,że u Was "międzynarodowa " rodzinka :-):-):-)
ja sobie tak myślę ,że jak moje następne dziecko (jeśli będzie) to tylko wpadka. bo tak Świadomie to chyba się nie zdecyduję.

widzisz kochana u mnie to jest tak z dietą ,że zawsze do południa ją trzymam a później ? różnie:zawstydzona/y: najgorsze jest to , że nie jem a później to , że szok.
no ,ale będę się starać :-):-):-)

umi ja nie nawidzę marchewki :-p już wolę nic nie jeść ;-)

ania macek zalogowałam się tam. jejku nawet nie wiedziałam o takich powikłaniach poszczepiennych :wściekła/y::no:[/Qu OTE]
wiesz tak jakoś wyszło.lipa tylko że moja mała się z nimi nie mogła się porozumieć.oni polski to rozumieją jak ja islandzki.no moż\\\\x\xe troszeczkę lepiej.ale jak pytam po polsku klaudie o coś np. gdzie mama to mi odpowiada---TAK:confused:ja sama nie wiem jak ja tam 3tygi wytrzymam.i dogadam z nimi.szwagier tez kajne polnisze szprechen czy jak to się mówi.

reklama
laski robie malej tort w kwietniu i musze zamówić opłatek z jej zdjęciem.umieszczam tutaj dwa zdjecia i pomóżcie wybrac mi któreś 3-Wszystkiego-na&#106.jpg3-Wszystkiego-na&#106.jpg

Pierwsze według mnie!!!!
my juz po obiadku... czekamy na gosci!!! odezwe sie wieczorkiem Kochane

Miłego dzionka zycze!!

mężuś zażyczył sobie to drugie!no i o taka sprawa.podeśle wam zdjęcia za miesiąc z imprezki hahahhahaha a co tam słychać??ja już dwa razy na spacerze byłam.

maria z niecierpliwościa czekamy :)))
Goście juz poszli.... jestem wykończona marze o łóżku a tu trzeba dzieci kapac kolacje jakas zjeśc..... brak mi sil przydałby sie ktos do pomocy bo niestety na mojego nie ma co liczyc siostre poprosze zeby mi pomogła bo naprawde nie daje rady :/

a u mnie kłótni z M ciąg dalszy od wczoraj. nie wiem jak to dalej będzie:no::wściekła/y:

dobrej nocki Kobitki.

p.s. Frania mi nie chciała dziś zasnąć wieczorem. niedawno poszła spać.

reklama
a u mnie kłótni z M ciąg dalszy od wczoraj. nie wiem jak to dalej będzie:no::wściekła/y:

dobrej nocki Kobitki.

p.s. Frania mi nie chciała dziś zasnąć wieczorem. niedawno poszła spać.
kochana i tak juz bedzie się wydłużało to kiedy panienka bedzie chodzić spać.moja chodziła 20 w wieku Frani a teraz nawet i 23!
u mni ena razie luz z mezem.wczoraj go zdzieliłam wkurzył mnie.do jutra kochane!

Do góry