Witajcie kochane!
ania_k_d ty tu kobieto nie czytaj cichaczem tylko pisz ile wlezie!!! coś mi się wydaje że prawie każda z nas ma podobnie:-)
No a u mnie nocka do d....y, ledwo rano na oczy pztrzyłam ale jak czytam to chyba wszędzie tak było dzisiaj , hahaha a się nie odzywam bo ja dziś u fryzjera byłam
i zrobiła się na bustwo i jakaś taka szczęsliwsza jestem no i niedawno do domku wróciłam
Framamo- nie ma sprawy z tym morzem, to trzeba się dogadac, my mysleliśmy o terminach gdzięs tak od 18 maja
dziewczyny- ja do swojej nie mowie mamo już 6 lat i jakoś nie zanosi się na zmiany, mamy straszny kontakt i wogole brak słow i nie mam nawet teraz za bardzo czasu pisac jak jest źle
a moja mała zostanie z moją mamą na 3 miechy, tylko na czerwiec musze kogoś znaleźć do opieki bo teściowa ma inne plany.... no coment.... no i sobie tez nie daję w kaszę dmuchać chociaż czasami przemilczę trochę ,żeby mężowi nie było tak przykro
no a ja dzisiaj jestem miła dla męża i mam jakiś takiś lepszy dzień a tak wogole to ja chyba z was najstarsza tak patzre... mi w tym roku trzy z przodu skoczy... hehehe
a profil na nk też mam