reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

Moja mała taka się grzeczna zrobiła i tak ładnie śpi (oby nie zapeszyć), smaruję jej wczoraj dziąsełka a tu ząbek ;-) Może to dlatego.
Jakoś głupio mi tu pisać, widzę że Wy wszystkie tu od dawna i dużo o sobie wiecie, takie luźne rozmowy miedzy Wami. Ale chociaż Was sobie poczytam, bo widzę,że w wielu sparwach podobnie i u mnie

Ostatnia edycja:
reklama
ania_k_d gratulujemy pierwszego ząbka :-):-)
to masz tak jak my , moja teściowa to samo zło. :-p ale nie mówię tego głośno przy moim ukochanym mężu ;-)
ja igraszki jak najbardziej :zawstydzona/y: jakoś tam mi się zmieniło jak zaszłam w ciążę :zawstydzona/y: mówię Ci szok sama siebie nie poznaje ;-)
może to i prawda , że jak się bierze tab to się nie ma ochoty a później to oj :sorry2:

Moja mała taka się grzeczna zrobiła i tak ładnie śpi (oby nie zapeszyć), smaruję jej wczoraj dziąsełka a tu ząbek ;-) Może to dlatego.
Jakoś głupio mi tu pisać, widzę że Wy wszystkie tu od dawna i dużo o sobie wiecie, takie luźne rozmowy miedzy Wami. Ale chociaż Was sobie poczytam, bo widzę,że w wielu sparwach podobnie i u mnie (np. też nigdy nie mam ochoty na igraszki, no i teściowej też mówię bezosobowo-zresztą ja ja odwiedzam tylko od wielkiego swięta-ją nigdy nie interesowały swoje dzieci-no może tylko wtedy gdy brały rente po ojcu i ona ją dostawała. Jesteśmy prawie 3 lata po ślubie a ona była u nas tylko raz-zobaczyc mała i to dopiero jak miała już 4 m-ce)

Witajcie kochane!
ania_k_d ty tu kobieto nie czytaj cichaczem tylko pisz ile wlezie!!! coś mi się wydaje że prawie każda z nas ma podobnie:-)

No a u mnie nocka do d....y, ledwo rano na oczy pztrzyłam ale jak czytam to chyba wszędzie tak było dzisiaj , hahaha a się nie odzywam bo ja dziś u fryzjera byłam:tak: i zrobiła się na bustwo i jakaś taka szczęsliwsza jestem no i niedawno do domku wróciłam :)

Framamo- nie ma sprawy z tym morzem, to trzeba się dogadac, my mysleliśmy o terminach gdzięs tak od 18 maja

dziewczyny- ja do swojej nie mowie mamo już 6 lat i jakoś nie zanosi się na zmiany, mamy straszny kontakt i wogole brak słow i nie mam nawet teraz za bardzo czasu pisac jak jest źle:no:
a moja mała zostanie z moją mamą na 3 miechy, tylko na czerwiec musze kogoś znaleźć do opieki bo teściowa ma inne plany.... no coment.... no i sobie tez nie daję w kaszę dmuchać chociaż czasami przemilczę trochę ,żeby mężowi nie było tak przykro:dry:

no a ja dzisiaj jestem miła dla męża i mam jakiś takiś lepszy dzień a tak wogole to ja chyba z was najstarsza tak patzre... mi w tym roku trzy z przodu skoczy... hehehe
a profil na nk też mam:-D

Ja w ciąży miałam ochotę ale już od 5 m-ca nie mogłam (miałam założone kółko na podtrzymanie), teraz znów jestem na tabletkach i ochoty zero.

ania_k_d jaką masz piękną tą swoją Paulinkę :-):-):-) gratuluje!
ja na razie bez tab tylko inna forma zabezpieczenia więc ochota wciąż jest :-p
moja marudzi strasznie muszę trochę poniańczyć moje dziecko i kupkę robi ;-)

Jakoś głupio mi tu pisać, widzę że Wy wszystkie tu od dawna i dużo o sobie wiecie, takie luźne rozmowy miedzy Wami. Ale chociaż Was sobie poczytam, bo widzę,że w wielu sparwach podobnie i u mnie (np. też nigdy nie mam ochoty na igraszki, no i teściowej też mówię bezosobowo-zresztą ja ja odwiedzam tylko od wielkiego swięta-ją nigdy nie interesowały swoje dzieci-no może tylko wtedy gdy brały rente po ojcu i ona ją dostawała. Jesteśmy prawie 3 lata po ślubie a ona była u nas tylko raz-zobaczyc mała i to dopiero jak miała już 4 m-ce)
tam gadasz głupoty!piszesz z nami też juz od jakiegoś czasu.podaj mi na pw dane swoje jak masz konto na naszej klasie:)))
gratulacje!!kolejne ząbki też niedługo wyjda.a za pierwszego tatuś niech zbiera na pierscioneczek

Witajcie kochane!
ania_k_d ty tu kobieto nie czytaj cichaczem tylko pisz ile wlezie!!! coś mi się wydaje że prawie każda z nas ma podobnie:-)

No a u mnie nocka do d....y, ledwo rano na oczy pztrzyłam ale jak czytam to chyba wszędzie tak było dzisiaj , hahaha a się nie odzywam bo ja dziś u fryzjera byłam:tak: i zrobiła się na bustwo i jakaś taka szczęsliwsza jestem no i niedawno do domku wróciłam :)

Framamo- nie ma sprawy z tym morzem, to trzeba się dogadac, my mysleliśmy o terminach gdzięs tak od 18 maja

dziewczyny- ja do swojej nie mowie mamo już 6 lat i jakoś nie zanosi się na zmiany, mamy straszny kontakt i wogole brak słow i nie mam nawet teraz za bardzo czasu pisac jak jest źle:no:
a moja mała zostanie z moją mamą na 3 miechy, tylko na czerwiec musze kogoś znaleźć do opieki bo teściowa ma inne plany.... no coment.... no i sobie tez nie daję w kaszę dmuchać chociaż czasami przemilczę trochę ,żeby mężowi nie było tak przykro:dry:

no a ja dzisiaj jestem miła dla męża i mam jakiś takiś lepszy dzień a tak wogole to ja chyba z was najstarsza tak patzre... mi w tym roku trzy z przodu skoczy... hehehe
a profil na nk też mam:-D
to jak masz to czekam na pw na dane Twoje.
ja w męża nie wnikam!a co ja mam powiedzieć że ni ejest mi przykro??jak próbuje włazić z butami gdzie nie trzeba.jak się nie podoba mu że tak mówie do mamusi to droga wolna niech sie do niej wprowadzi na nowo.i płąci jak kiedyś 300zł!!!taka bladz byla.poszedl do roboty to ona juz z kay wyskakuj uuuuuuuuuuuu wspomnienia juz sie zagotowalam

to jak masz to czekam na pw na dane Twoje.
ja w męża nie wnikam!a co ja mam powiedzieć że ni ejest mi przykro??jak próbuje włazić z butami gdzie nie trzeba.jak się nie podoba mu że tak mówie do mamusi to droga wolna niech sie do niej wprowadzi na nowo.i płąci jak kiedyś 300zł!!!taka bladz byla.poszedl do roboty to ona juz z kay wyskakuj uuuuuuuuuuuu wspomnienia juz sie zagotowalam

hehehe patrzę,że podobnie reagujemy na swoje teściowe :) mam nadzieję,że ja będę inna....

Framama- o matko ale ta Twoja Franusia cudoooo! Jakie ma włoski!!! I tyle ich miała jak się urodziła? Ojeju ale fajnie! Moja też miała długie no ale dużo mniej:baffled:

reklama
no a moja spać nie chce, tzn jakoś zasypianie jej dziś nie idzie... no i wiecie ile ona zjadła? 170ml z jedną łyżeczką kleiku i było mało aż mnie lizała to dałam samego mleka 60ml i też wtrąbiła ale bałam się dawać więcej :)
a do kaszki kupiłam aventa trójprzepływowego i jest super
o matko co ja mam z nią zrobić zeby usnęła...wrrrrr

Do góry