reklama
marczelitto85
wurcel purcel
ooo na nianie!to obserwuj!tu chodzi o naszą Franie)))witajcie Kochane!
już nigdy nie będę chwalić mojej Frani, że ładnie spała dzisiaj pobudka o 1 ,4 i chciała się bawić więc ją do naszego łóżeczka a ona była tylko 10 min spokojna później chciała się bawić głośno się tego domagając.
ania macek chętnie sie podzielę , myślę że na wszystkie starczy też chcę jechać z Franką nad morze, a kiedy planujesz ? może byśmy zameldowały się w tym samym hotelu? byłoby fanie !
ja wracam pod koniec maja i też zostawiam sobie parę dni urlopu na wszelki....
maria 09 też bym tak chciała ,żeby moja tak usypiała.... niestety tylko absolutna cisza jest w stanie ja uspić. a ja tak lubię słuchać muzyki. to miałabym 2 w 1 przyjemne z pożytecznym ;-)
zdradź sekret jak na to wpadłaś że viva , a nie jakiś program na którym gadają tylko , albo telenowele lecą
teraz czekam na nianię. no zobaczymy jak to będzie. na razie kobitę obserwuję. ale ma ze mną przechlapane. mam nadzieję, że dziś Frania nie będzie tak płakała jak wczoraj :-(
nie wiem jak na to wpadliśmy.to już jakiś czas temu było.ona była marudna wzięłam na ręce zobaczyłam że się jej podoba potem zasneła w wozku przy J-ze i alicji kiss czy jakoś tak i tak już jadę))
umi2
Fanka BB :)
maria dobrze ze Olivka to dziecko vivy a nie mtv:-) a no zalezy z której strony młoda jestem:-) ale ogólnie zapewne najmłodsza:-)
Framama ja tez chwaliłam Kacpra i mi odwala cyrk w nocy... co 2 godziny sie budzi.....
a ja mam zły dzien @ mi sie spoźnia wkurza mnie to jak nie wiem bo dzidzi nie planuje ani teraz ani wcale eh chyba czas sie do gina wybrac zeby mnie wybadał bo cos ze mna nie halo
Framama ja tez chwaliłam Kacpra i mi odwala cyrk w nocy... co 2 godziny sie budzi.....
a ja mam zły dzien @ mi sie spoźnia wkurza mnie to jak nie wiem bo dzidzi nie planuje ani teraz ani wcale eh chyba czas sie do gina wybrac zeby mnie wybadał bo cos ze mna nie halo
umi2 że nie , że nie już nigdy , a tu ;-);-) nie no żartuje , ale chyba bym się pochlastała jak bym teraz @ nie miała. no ale się nie przejmuj na pewno to nie TO. i tak jest, ze się spóźnia bez przyczyny tak żeby trochę podenerwować ;-)
u mnie też coś dziwnego mam niby okres trwa 5 dni a potem w polowie cyklu znów mam krawienie dzień albo dwa.......
maria 09 na pewno Ci rosnie w domu poetka i piosenkarka ,albo producentka muzyczna, albo dziennikarka. z całą pewnoscią jakaś sława! :-):-)
mówię wam ciężko z tą nianią ,ale muszę bo mama daleko i nie pomoże a do pracy wrócić muszę ...
u mnie też coś dziwnego mam niby okres trwa 5 dni a potem w polowie cyklu znów mam krawienie dzień albo dwa.......
maria 09 na pewno Ci rosnie w domu poetka i piosenkarka ,albo producentka muzyczna, albo dziennikarka. z całą pewnoscią jakaś sława! :-):-)
mówię wam ciężko z tą nianią ,ale muszę bo mama daleko i nie pomoże a do pracy wrócić muszę ...
umi2
Framama to krwawienie w połowie moze byc na owulke:-) mnie zawsze brzuch boli jak mam owulke znaczy nie zawsze w tym miesiacu mnie nie bolał i panikuje ze mi sie poprzestawiało wszystko zreszta i tak mam strasznie nieregularne teraz. A tą nianie to wybrałas juz czy myslisz o niej?
marczelitto85
wurcel purcel
UMI2.......mi też się spóźnia ale jestem pewna że to nie ciążapewnie stresy.......umi2 że nie , że nie już nigdy , a tu ;-);-) nie no żartuje , ale chyba bym się pochlastała jak bym teraz @ nie miała. no ale się nie przejmuj na pewno to nie TO. i tak jest, ze się spóźnia bez przyczyny tak żeby trochę podenerwować ;-)
Framamo....mam taką nadzieję ze nie będzie musiała się martwić czy straszy do 1.bo pomino tego ze nie mieszkam w pl to za granicą miodu też nie ma.grunt zeby była szczęśliwa a co bedzie robić to już od niej zależy.
a teściowa nie pomoże wam???;-)
moja ostatnio dostała lekką zje......e!ustala mi po raz drugi chrzest!!z racji tego że bede w pl i to bez meża!ooooo NEVER!!!!jej niedoczekanie
umi2 patrz człowiek to się uczy całe życie;-) serio nie wiedziałam dlaczego tak mam, no ale teraz to już będę wiedziec. kochana dziekuję :-)
niania niby już wybrana, ale ciaglę mam obawy , i chyba wyrzuty , sama nie wiem . niby chce wrócić do pracy i nie chce i kto tu takiej dogodzi
maria 09 teściowa ! Boże broń ! moja teściowa jest z gatunku lansu i nie w głowie jej pomoc przy WNUCZCE, zresztą pracuje. no i nie wytrzymała bym z nią tu u mnie w domu a musiałaby tu zamieszkać bo z daleka jest.
ale nic , mnie tak nie w.... jak tekst dziecko musi sobie popłakac! ale moje nie! bo ja nie chcę by płakał, jeszcze zdąży się napłakać.
dajcie mi dziewczyny siły bo oszaleje!
niania niby już wybrana, ale ciaglę mam obawy , i chyba wyrzuty , sama nie wiem . niby chce wrócić do pracy i nie chce i kto tu takiej dogodzi
maria 09 teściowa ! Boże broń ! moja teściowa jest z gatunku lansu i nie w głowie jej pomoc przy WNUCZCE, zresztą pracuje. no i nie wytrzymała bym z nią tu u mnie w domu a musiałaby tu zamieszkać bo z daleka jest.
ale nic , mnie tak nie w.... jak tekst dziecko musi sobie popłakac! ale moje nie! bo ja nie chcę by płakał, jeszcze zdąży się napłakać.
dajcie mi dziewczyny siły bo oszaleje!
marczelitto85
wurcel purcel
ja każdego potrafie zjechac nie tylko tesciowa)a dlaczego ja mam sobie pozwalac na wtracanie sie do mojej rodziny???przeciez to my rodzice decydujemy o naszych dzieciach.mnie gotuje od srodka jak ktos mowi ze nie potrafi sie przeciwstawic tesciowej bo to z grzecznosci czy w ogole.u mnie nie ma mowy o czyms takim.nie pozwole sobie na ustalanie niczego zwiazanego ze mna moim dzieckiem czy mezem!!to nasza mala trzyosobowa rodzina!!!maria 09 jak Ty to robisz , że umiesz zjechać swoją teściową? poproszę o wskazówki
reklama
umi2
Framama to jest proste mówisz nie to moje dziecko ty sobie wychowałaś swoje tak jak chciałas jak ci sie nie podoba to spadaj znaczy wiadomo nie spadaj ale cos w ten deseń:-) tekst mojej tesciowej "takie zimno on zmarznie na polu!! ( tem +4 stopnie)" Mój Kacper wlasnie z tesciowa jest ale ja jestem taka ze jak mi cos nie pasuje to sie stawiam a ona czegs takiego nie uznaje a no i nie ma za co
maria zgadzam sie w 100 % mnie mój mówi zebym czasem dala za wygrana ale czemu ja mam dawac za wygrana ja wychowuje syna wg moich zasad i jesli jej nie pasuje to nie musi sie nim zajmowac... tez mnie wkurza ze ludzie daja sobie wlazic na glowe a potem plcza jacy to nie sa biedni bo tesciowa taka a taka, a to kwestia tego czy sobie pozwolimy wejsc na głowe czy zgóry damy zasady których musza przestrzegac...
maria zgadzam sie w 100 % mnie mój mówi zebym czasem dala za wygrana ale czemu ja mam dawac za wygrana ja wychowuje syna wg moich zasad i jesli jej nie pasuje to nie musi sie nim zajmowac... tez mnie wkurza ze ludzie daja sobie wlazic na glowe a potem plcza jacy to nie sa biedni bo tesciowa taka a taka, a to kwestia tego czy sobie pozwolimy wejsc na głowe czy zgóry damy zasady których musza przestrzegac...
Ostatnia edycja: