reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

reklama
Framamo-hehehehe, no to mój mąż bardzo by się ucieszył, gdybym ja tez tak miała.Lepiej nic na ten temat mu mowić nie będę ,że są i takie kobitki jak ty bo mnie na dobre wywali z domku :)
a tak na serio to ja tak jak maria 09- normalnie nie mogę, może ja się leczyc powinnam....???aż mi go czasami szkoda hehehe

Maria09- a moja spi jeszcze !!! tralalalalala! a kawkę to ja juz własnie skończyła drugą własnie!!! No to fajnie ci,że pojedziesz sobie i odpoczniesz i rodzinkę odwiedzisz...ja to bym chciała w tym roku w maju nad morze z Olą co by jodu powdychała....

no faktycznie,że monika gdzieś zniknęła....

maria a jak faktycznie by sobie znalazł to miałabys pretensje:-p
mialabym miala:-Dmala wstala ale szybka interwencja vivy podzialala:-Dspi........w krzesełku do karmienia.dobrze ze moge je zrobic tak ze prawie lezy.
kawka tez moja druga rano zawsze sypana z fusikami a teraz rozpuszczalna.kiedys pilam 4!:szok:teraz bym nie wypila.ciekawo o której mężulek wstanie po nocce.
no no wakacje beda udane!w maju do siorki jednej potem od niej w czerwcu do PL a z PL z siostra w lipcu tutaj:-)przyleci z syneczkiem 3tyg.starszym od niuni mojej.jak nas w domu nie bedzie ponad miesiac to moze zatęskni i zrozumie co nieco.

maria aniamacek im zadziej tym mniej sie chce i to jest najprawdziwsza prawda wiem po sobie choc mnie to sie nigdy nie chce jak jakas baba po 60-tsce:-p

maria aniamacek im zadziej tym mniej sie chce i to jest najprawdziwsza prawda wiem po sobie choc mnie to sie nigdy nie chce jak jakas baba po 60-tsce:-p
baby po 60 pewnie więcej maja igraszek niż ja:-Dno nie mam ochoty i tyle.jak widzę że on coś planuje to mnie trzęsie:-Dmyslalam ze to ja tylko tak mam.po takim dniu marze o tym zeby sie tylko polozyc i zasnac i wstac...........za tydzien:-pzeby do malej w nocy nie trzeba bylo wstawac noce by byly super to moze jakiś inaczej by to było.a tak/?:-D;-)

maria ha a jak pójdziesz do pracy to bedziesz zmeczona bo po pracy, ja tam nie wiem czy baby po 60 maja wiecej ja tam mam 20 i mi sie wcale nie chce:/ znaczy rzadko zeby nie skłamać:-p a jak mi sie chce to w pracy jestem i kicha z tego;-p

ojej dziewczyny!
ja to nie wiem co mi jest , ale odkąd zaszłam w ciążę to ciągle miałam ochote :cool2: mąż się bał mówi ,a jak się dziecku coś się stanie? na przyśpieszenie porodu też seksik był.... no ale nie przyspieszył.
i teraz też tak mam. nawet jestem zmęczona to mam ochotę. na początku mąż był zachwycony :-) no ale jak ja tak ciągle i ciągle :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to aż on już sił czasem nie ma....:zawstydzona/y::-p:-p
ale jak będę miała 60 lat to nie wiem czy ciągle będę miała taki potencjał :sorry2:
od nas niania jeszcze nie uciekła :zawstydzona/y: i Frania taka jakiś do niej fajniejsza i gada :-)
umi2 to męża do pracy i dawaj czadu :-)
maria09 a z tą viva to na serio?
ania macek a kiedy Ty wracasz do pracy? bierzesz jakiś urlop po macierzyńskim? bo ja sama nie wiem co mam robic?

framamo- podzieliłabyś się z koleżankami swoją chęcią;-);-) hheehe
umi, maria - może nam to kiedys przejdzie... może jak się faktycznie trochę wyśpimy, wyluzujemy....no muszę sie czegos trzymać no nie?

Framamo- ja do pracy wracam 7 czerwca... a z urlopu zostawie sobie 10 dni tak na wszelki wypadek jakby coś, ale tak naprawde gdybym niemusiała to bym z mała do roku czasu posiedziała w domku

zmykam ja małą nińczyć bo marudzi coś
dobrej nocki :-D no i mam nadzieję,żemoże upojnej;-)

z mojej upojnej nocy to nici bo mężuś ma na nocke dzis wraca o 7,30rano.
umi2 jaka Ty jesteś młodziutka:tak:
tak Framamo z tą vivą to na serio.jak już jej max zmęczona to mleko i sadzam ją w wozek albo krzesełko do karmiena i ona tak patrzy słucha i.......oczy coraz cięższe.a wieczorem też po mleku oglada na raczkach i kładze główkę na ramie i spi po chwili.
dziś jak poszła spać chyba po 12 pospała w łóżeczku 20min. i jęczy wiec ja ją do krzesełka viva i ona spała do 14.

reklama
witajcie Kochane!

już nigdy nie będę chwalić mojej Frani, że ładnie spała :no: dzisiaj pobudka o 1 ,4 i chciała się bawić więc ją do naszego łóżeczka a ona była tylko 10 min spokojna później chciała się bawić głośno się tego domagając.
ania macek chętnie sie podzielę , myślę że na wszystkie starczy :zawstydzona/y: też chcę jechać z Franką nad morze, a kiedy planujesz ? może byśmy zameldowały się w tym samym hotelu? byłoby fanie !
ja wracam pod koniec maja i też zostawiam sobie parę dni urlopu na wszelki....
maria 09 też bym tak chciała ,żeby moja tak usypiała.... niestety tylko absolutna cisza jest w stanie ja uspić. a ja tak lubię słuchać muzyki. to miałabym 2 w 1 przyjemne z pożytecznym ;-)
zdradź sekret jak na to wpadłaś że viva , a nie jakiś program na którym gadają tylko , albo telenowele lecą :-p

teraz czekam na nianię. no zobaczymy jak to będzie. na razie kobitę obserwuję. ale ma ze mną przechlapane. mam nadzieję, że dziś Frania nie będzie tak płakała jak wczoraj :-(

Do góry