reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

dziewczyny nie wiem czy dam radę napisać później bo muszę spakować Franie, siebie i męża,
ale jakby co to trzymajcie kciuki , żeby Franka była grzeczna na chrzcie. i nie płakała, i nie zrobiła kupy i inne rzeczy :-)

odezwę się w poniedziałek :-)

buziale!

Będzie dobrze!! Głowa do góry!!!

A tak wogole to dzień dobry :)
Jak nocka minęła? U mnie tragicznie, już dawno tak nie było... od 3 nie spałam... nie wiem czy to brzuszek , czy coś innego...ale dała mi czadu ,że szok...chyba czuła,że taty w domu nie ma i mamę trzeba wymęczyć :)) piję drugą kawę ,żeby się nie przewrócic...hehe

reklama
no ja mialam spoko nocke ale teraz mi mój mały drań nie pozwala zasiąść;)musialam komputer zabrac ze stolu bo 3przycisk by wyrwala.teraz ciąga firanki i pyskuje.

13002.jpg
tak się bawi na basenie:-D

framama trzymam mocno
maria09 Ale twoja Olivka superasna hihi genialniej jej w tym kole:) nie bała sie?
aniamacek moze faktycznie brzuszek bolał a dajesz herbatke z kopru włoskiego?

A ja dziś normalnie nie mam czasu wchodze czytam i nie mam kiedy odpisac, a w ogóle to cos cicho sie zrobiło:(

ojeju ale ona słodka :)) starsznie fajna ta twoja Olivka:))

framama trzymam mocno
maria09 Ale twoja Olivka superasna hihi genialniej jej w tym kole:) nie bała sie?
aniamacek moze faktycznie brzuszek bolał a dajesz herbatke z kopru włoskiego?

A ja dziś normalnie nie mam czasu wchodze czytam i nie mam kiedy odpisac, a w ogóle to cos cicho sie zrobiło:(

daje z koperku ale mam wrażenie ze po koperku gorzej.... z rumianku tez jej daje... ech a moze to zęby u nas bo okropnie marudna od 2 dni i strasznie mało je, bardzo mało no i ciagle na raczkach albo nad nią siedzieć trzeba zeby zabawiac, szok

trzymajcie za mnie kciukasy jutro! Ide na spotkanie z p.dyrektor na temat mojego powrotu do pracy :) oby było po mojej myśli bo strasznie się denerwuje :)

ojeju ale ona słodka :)) starsznie fajna ta twoja Olivka:))

daje z koperku ale mam wrażenie ze po koperku gorzej.... z rumianku tez jej daje... ech a moze to zęby u nas bo okropnie marudna od 2 dni i strasznie mało je, bardzo mało no i ciagle na raczkach albo nad nią siedzieć trzeba zeby zabawiac, szok

trzymajcie za mnie kciukasy jutro! Ide na spotkanie z p.dyrektor na temat mojego powrotu do pracy :) oby było po mojej myśli bo strasznie się denerwuje :)

uuu to daj znać co i jak.
no a ona się nie boi basenu.a w tym kole to była super.patrzyli się na nas bo nikt takiego nie miał:))inne dzieci podchodziły to musiałam odganiać bo taki 2latek chciał się na nią rzucić i by utopił.ona aparatka jest lubi pływać.ma teraz nowy strój kąpielowy różowy adidasa to laska jest:))
a tych herbatek to sie nie podaje w nocy i przed snem.

laski u mnie jakieś święto!!mała padła 0 19.40!teraz na śpiąco dałam jej mleka.jestem już wykąpana i od 2lat zaraz sobie wypije piwko.tak tak od 2 jakoś nie miałam ochoty na nie,a mąż kupił malutkie jakies to se siorbne.buziaki wam

u mnie masakra!24:00 pobudka o 4 pobudka i to już mężuś poszedł i wiecie co!na mnie się darł jak wzięłam małą do łóżka a on zrobił to samo!

reklama
Jejku-trochę mnie załamałyscie, że Wasze dzieci najpierw fajnie spały a potem znów zaczeły często budzic sie w nocy...bo ja z utesknieniem czekam na caaaałą przespaną noc, mimo ze mój synus ma dopiero 2,5 mies.i budzi sie w nocy 2 razy (po kąpaniu wytrzymuje 5-7 godz...potem juz ok 3). Po drugim karmieniu czyli ok 5 mały jest juz wyspany wiec z godzine trzeba z nim pogadac żeby znów sie zmeczył i zechciał zasnać... Są oczywiście gorsze noce i jest marudny przez cały sen (chyba zaczeły snić mu sie koszmary, bo czasem spi bardzo niespokojnie i budzi się z płaczem...)co powoduje, ze nie spie bo co chwile lece do łózeczka sprawdzic co sie dzieje...Katarzyna 83 zdradz nam jak sprawić zeby dziecko spało całą noc??

Do góry