marczelitto85
wurcel purcel
hello!u nas noce extra w nowym pokoju!bo tam jest chłodno)ja wstałam a ona jeszcze śpi.ooo chrzest macie.super.a w co Ty wnikasz??jak będzie płakała to będzie.jak dziecko.nie ma się co stresować.przytulisz i tyle.a ciuchy??są w sklepie i rozmiary dla takich jak my))cześć Dziewczyny!
u nas od 2 dni noce całkiem do rzeczy. Frania się budzi raz około 2.30-3.30 na jedzenie, jednej nocy obudziła się o 3.30 i już nie zasnęła tylko bawić się chciała. a dziś zjadła o 2.30 i spała do 5.30 .szok!
u nas w przyszłą sobotę chrzest i już teraz się stresuję żeby Frana nie płakała, bo co ja wtedy zrobię? no i jeszcze pozostaje jedna kwestia w co ja się ubiorę? i znów stres bo do sklepu muszę iść i nie kupię to co mi się podoba , bo zwyczajnie się nie zmieszczę tylko to co będzie dobre
miłego dnia !
a szukałam w 7m.ciąży sukienki do ślubu cywilnego.brzuch jak balon.i jeszcze mąż podawał mi jakieś XS, byłam gotowa iść w ciążowych jeansach.no ale po przejsciu setnego sklepu wybrała.znalazłam kreacje dla wieloryba.wiec się nie martw.to jest najmniejszy problem.ciesz się tym że wyjdziesz że bedżiesz buszować bo sklepach.stresować się będziesz w dzień chrztu i myśleć czy jedzenia starczy dla wszystkich hihi
P.S>moja mała SAMA zrobia 2kroki.)))))