reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

Wiesz co Moj Kuba ma 2 miesiące niecałe i też tak ma czasami w nocy ze pojękuje niewiadomo z jakiego powodu.... Może śni im sie coś przynajmniej ja tak myśle .... Sczerze Ci powiem ze ja z tym nic szczególnego nie robie nawet jak go słysze w nocy to nie wstaje bo wiem ze zaraz przestanie...
Też się zastanawiałam, czy to nie jakieś sny...ale jeśli co noc śnią im się tak straszne rzeczy, że aż popłakują, to ja dziękuję :)
Ja też bym do nich nie wstawała, bo potwornie mi się nie chce, a przecież nic im się nie dzieje - nawet się nie budzą. Tylko one mają łóżeczka obok siebie i boję się, że mi się pobudzą nawzajem i zaczną obie na raz ryczeć. A taki nocny chórek, to raczej nic miłego :))

reklama
Też się zastanawiałam, czy to nie jakieś sny...ale jeśli co noc śnią im się tak straszne rzeczy, że aż popłakują, to ja dziękuję :)
Ja też bym do nich nie wstawała, bo potwornie mi się nie chce, a przecież nic im się nie dzieje - nawet się nie budzą. Tylko one mają łóżeczka obok siebie i boję się, że mi się pobudzą nawzajem i zaczną obie na raz ryczeć. A taki nocny chórek, to raczej nic miłego :))

No tak wierze Ci Moj Kuba Tez ma łóżeczko koło łóżka Sebusia ale z moim Seba jest tak ze jak juz zaśnie to go atom nie obudzi:)))

kochani
wybaczcie moj 1 miesieczny syn od swiat je i nie spi prawie wcale cala dobe stad mam dosłownie sekundy by tu wejsc i spytac, napisac:(

od kilku dni je czasem z obu piersi i trwa to czasem z przerwami na krzyk 2-3 h .,,( mam pokarm odzywiam sie ksiazkowo,) maly nie spi dluzej niz 5-10 min,wczesniej jadl. spal 3-5 h a treaz moze z dwa razy na dobe po 1-h , na spacerach krzyczy a spal slodko..
jak dajemy butelke trzyma w buzi smoczek i nie tyka sztucznego mleka nawet lyzeczka tez je wypluwa,,jeeju co robic?? ja chodze jak zombie.. nie spie on krzyczy.. skad taka zmiana? zaczelam podawac mu lek na kolki to od tego? nagle moj pokarm zrobil sie "słaby'?

Ostatnia edycja:
Nie chce byc niegrzeczna ale w sumie widze ktorys z kolei temat w twoim wykonaniu o podobnej tematyce... nie wiem jak sie ma sen do tego co opisuje moze ma korki albo zaparcia? i wydaje mi sie ze powinnas napisac o twoim problemi na odżywianiu bo raczej z tym jest zwiazany niepokój synka

rodzice oliviera - w tej wypowiedzi jest brak ładu i składu tak naprawdę ciężko zrozumieć o co Ci dokladnie chodzi...napisz na czym polega Wasz problem przejrzyściej i najlepiej tak jak powiedziała umi w temacie "odżywianie" bo tez nie rozumiem co tu się ma do spania...

reklama
oj tam dziewczyny się nie czepiajcie........zagmatwana jest ta wypowiedz ale można się domyślić że dziecko po mimo tego ze jest najedzone to nie śpi.
może boli go brzuszek....męczą go bączki..ma kolki.dawaj mu kropelki to moze przestanie się tak męczyć.kup espumisan albo inne kropelki na kolki.podawaj mu systematycznie i obserwuje go.kladz tez czesto na brzuszek moze tak zasnie.moja tak robila.

Do góry