reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

ja miałam gościa.wiec nie wypadało mi tu siedzieć hahahahha kuliżanka z 6m.córeczką.olivka lubi ją dziubać palcem

No to Olivka miała zajęcie hahaha...

Mojego znow nie ma niestety ...:(( Sebuś wcina spagetti bo dopiero wstał po spacerku a Kuba śpi....A mnie sie nudzi.... wszystko zrobione w mieszkanku ..... szukam fajnego telefonu na allegro ale jak narazie nic mie sie nie podoba... Maria wtedy to był 4 miesiac ciązy i w sumie teraz wygladam tak samo jak na tym zdjęciu...

Kobietki mykam juz dzis... dzieciaczki okąpać i powoli kłaść sie spać a jeszcze z moim na zakupy miałam jechać i chyba pojedzie sam bo juz troche za późno zeby dzieci brac... tym bardziej ze chce ich juz kąpać!!! Nic spokojnej nocki babeczki zycze...
Pozdrawiam gorąco!!!

Ostatnia edycja:
reklama
maria wspieraj ,wspieraj przyda się :-);-)
po pierwsze droga kuliżanko chciałam powiedzieć ,że masz nogi do nieba widziałam ma nk :-):-)
po drugie Olivka jest przeurocza , dziekuję za filmik :-):-):-)
po trzecie musisz znaleźć chwilę jak będziesz w PL do mnie tzn ja na serio zapraszam do siebie
po czwarte dziekuję za wpis na blogu
po piątek kiedy wreszcie zobaczę fryzurę :confused:
po szóste czy jak jesz gotowane mięso to nie chce Ci się wymiotować? bo mnie bardzo i tak pomyślałam, że może zostanę wegetarianką?

mówię Ci kochana byłam na spotkanie rekrutacyjno- inf dot projektu aktywizującego mamy do pracy zawodowej i pomagają w znalezieniu pracy przyjazniej dla mam. ale wiesz, jest dużo chętnych a miejsc tylko 30. niby rozwiązałam testy psychologiczne , ale wiesz myslę ,że mam marne szanse. bo pewnie są bardziej potrzebujące mamy , które powinny skończyć jakiś kurs by móc iść do pracy ,a ja ( nie myśl ,że się chwalę) z moim wykształceniem jakąś tam pracę zawsze znajdę.
ale doświadczenie fajne .

maria ja tez chce zobaczyc filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to znaczy ze faworyzujesz niektórych phi!!
framama ty masz chyba wyzsze prawda? nie wiem czy masz szanse na taki kurs na pewno jakies tam masz ale tak jak piszesz w pierwszej kolejnosci biorą osoby które mają plecy i słabe wykształcenie tak czy inaczej trzymam kciuki

umi2 tak mam wyższe. i wiesz tak sobie myślę, że lepiej będzie jak wezmą mamy którym jest to naprawdę potrzebne bo nie mogą ruszyć z miejsca tzn potrzebne jest im jakieś szkolenie by znaleźć prace, a ja sobie poradzę :-)
z dietą się kochana trzymam tylko jestem jakaś śpiąca to piłam dziś kawy na potęgę

umi oficjalne ważenie zawodnika jest w środy :)

dziewczyny spadam spać bo usypiam przed komputerem

buzi dla Was i dzieciaków.

umi to 2 zdjęcie Kacperka jak się śmieje jest przeurocze !

Dziweczyny ja widze ze to sie zaczyna rozkrecac pod wieczór rozmowa.... Miałam juz nie zagladac ale jednak zaglądnełam :p Dzieci czyste najedzone i śpiące :)))) a ja nadal sama niestety....
Umi ja sie waże co wtorek i do tego mierze... i w ostatni tydzien spadłam z wagą 2 kg i 2 cm. w brzuchu... jak tak bedzie co tydzien to bede zadowolona :))))) a specjalnie diety nie utrzymuje bo jem nieregularnie czasami w ogole... troche sie boje efektu jojo ale jak bede nad soba pracowac to nie bede sie miała czym martwić.... a zaznacze ze ćwicze codziennie... co prawda nie daje rady ćwiczyć o jednej porze ale ciesze sie ze udaje mi sie ćwiczyc codziennie i ze powoli widac efekty....

patryca zastrzelę cie mową moralizatorską:-p nie wolno tak sie zywic:-p no nie mozna i tyle ale wiecej nie napisze bo sama dzis nie ejstem lepsza nie moge w siebie jedzenia wmusic i jakos za mało zjadłam. A 2 kg na tydzien za duzo... ja za to na tydzień potrafię schudnąć az 300 g... ostatnio 2 tyg waga stała i nic wkurzyłam sie zmierzyłam i przynajmniej zobaczyłam ze 9 cm mi ubyło a waga normalnie stała bez sensu to u mnie:(

Ja tez zmykam bo mnie mój zgania:/

reklama
maria ja tez chce zobaczyc filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to znaczy ze faworyzujesz niektórych phi!!
framama ty masz chyba wyzsze prawda? nie wiem czy masz szanse na taki kurs na pewno jakies tam masz ale tak jak piszesz w pierwszej kolejnosci biorą osoby które mają plecy i słabe wykształcenie tak czy inaczej trzymam kciuki
elo!!zapodajcie mi mailami to wam wysle jak olivka drepta
i ooo nie nie wypraszam sobie.po prostu mam maila Framamy bo mi kiedyś wysyłała zdjecia Frani ze chrztu
chętnie wyślę i wam

Ostatnia edycja:
Do góry