- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny mam ogromną prośbę, może przyłączycie się do akcji wspieranej przez fundację "Mam marzenie"?:
FUNDACJA MAM MARZENIE
Wystarczy wysłać kartkę, żeby sprawić radość dziecku. Tak niewiele, a tak wiele:-)
Tu adres:
Fundacja "Mam Marzenie"...pomo?ecie? - Pomocne emamy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
[ http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36415&w=78839300&v=2&s=0
FUNDACJA MAM MARZENIE
Wystarczy wysłać kartkę, żeby sprawić radość dziecku. Tak niewiele, a tak wiele:-)
Tu adres:
Fundacja "Mam Marzenie"...pomo?ecie? - Pomocne emamy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
[ http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36415&w=78839300&v=2&s=0
witam serdecznie kochane kobitki mam nadzieje że u każdej ok, i świeci piekne słońce jak u nastylko w Szczecinie jedno ale-wieje wiatrzysko..ale nie jest źle
Moniś co u Was Jaj samopoczucie, zdróweńko i przygoptowania do majówki?Katarek wyleczony?
Pozdrawiam wszystkie e-ciocie i życzę miłego wieczorku
MAJU...NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH........
Moniś co u Was Jaj samopoczucie, zdróweńko i przygoptowania do majówki?Katarek wyleczony?
Pozdrawiam wszystkie e-ciocie i życzę miłego wieczorku
MAJU...NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH........
KubyMama
Kubomanka
A mi się świat zawalił... Tatuś poszedł do szpitala na usunięcie przepukliny, a w trakcie badań wykryli u niego guza nerki. On jeszcze nic nie wie, wiem tylko ja i moja siostra-pielęgniarka. Nerkę prawdopodobnie usuną. Jestem załamana...Boję się jak tatuś to przyjmie. O niczym innym nie mogę myślec...Boże daj nam wszystkim siłę...
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Witam wszystkich serdecznie kochane !
Mamo Kuby współczuję bardzo wierze że wszystko się ułoży trzymam kciuki żeby guz nie był złośliwy Z jedna nerka można żyć moja kuzynka niedawno właśnie miała usuniętą nerka bo była nie czynna i mogła zagrażać drugiej ! GŁOWA DO GÓRY KOCHANA WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!
Moniko a co u was jak samopoczucie ??
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę !!!!!!!
Mamo Kuby współczuję bardzo wierze że wszystko się ułoży trzymam kciuki żeby guz nie był złośliwy Z jedna nerka można żyć moja kuzynka niedawno właśnie miała usuniętą nerka bo była nie czynna i mogła zagrażać drugiej ! GŁOWA DO GÓRY KOCHANA WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!
Moniko a co u was jak samopoczucie ??
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę !!!!!!!
reklama
Witam serdecznie, trochę mnie nie było!
Haniu, najserdeczniejsze gratulacje!!!! Dobrego samopoczucia i ślicznego bobaska - wspaniale, że się udało!!
MamoKuby, trzymam mocno kciuki, aby po usunięciu nerki wszystko było u Taty w porządku. Na pewno będzie!!
Mońcik, dużo zdrówka dla Ciebie.
Doris, Weroniczka super!
Wszystkie kochane E-Cioteczki mocno całuję i ściskam!
Haniu, najserdeczniejsze gratulacje!!!! Dobrego samopoczucia i ślicznego bobaska - wspaniale, że się udało!!
MamoKuby, trzymam mocno kciuki, aby po usunięciu nerki wszystko było u Taty w porządku. Na pewno będzie!!
Mońcik, dużo zdrówka dla Ciebie.
Doris, Weroniczka super!
Wszystkie kochane E-Cioteczki mocno całuję i ściskam!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.