reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Doris:-) super że Weroniczka już tak sobie radzi:tak:
Hanuś :-)również gratuluję i trzymam kciuki:tak:

witam w słoneczny i piękny dzień...
Moniu jak Twoje zdrówko???...mam nadzieję że pozbyłaś się już tego kataru...ściskam mocno...

pozdrawiam wszystkie E-cioteczki i udanego dnia życzę...

witam serdecznie kochane kobitki:tak: mam nadzieje że u każdej ok, i świeci piekne słońce jak u nas:tak:tylko w Szczecinie jedno ale-wieje wiatrzysko..ale nie jest źle:tak:
Moniś co u Was Jaj samopoczucie, zdróweńko i przygoptowania do majówki?Katarek wyleczony?
Pozdrawiam wszystkie e-ciocie i życzę miłego wieczorku:tak:

MAJU...NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH........

A mi się świat zawalił... Tatuś poszedł do szpitala na usunięcie przepukliny, a w trakcie badań wykryli u niego guza nerki. On jeszcze nic nie wie, wiem tylko ja i moja siostra-pielęgniarka. Nerkę prawdopodobnie usuną. Jestem załamana...Boję się jak tatuś to przyjmie. O niczym innym nie mogę myślec...Boże daj nam wszystkim siłę...

MamoKuby - oj wspolczuje :-:)-:)-(
Z 1 nerka tez da sie spokojnie zyc, ale wiem jak ciezko uslyszec cos takiego i sie nie zalamac :-:)-:)-(
Aby tylko ten guz nie byl grozny, a bedzie wszystko dobrze, zobaczysz...

Witam wszystkich serdecznie kochane !
Mamo Kuby współczuję bardzo wierze że wszystko się ułoży trzymam kciuki żeby guz nie był złośliwy :zawstydzona/y: Z jedna nerka można żyć moja kuzynka niedawno właśnie miała usuniętą nerka bo była nie czynna i mogła zagrażać drugiej ! GŁOWA DO GÓRY KOCHANA WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!:tak:

Moniko a co u was jak samopoczucie ??

Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę !!!!!!!

MamoKuby współczuję :-:)-:)-(...mam nadzieję że po usunięciu nerki wszystko będzie w porządku i tata wróci do formy...

Maju...to dla Ciebie Promyczku (*)(*)(*) i dla mojej Julki (*)(*)(*)

reklama
Witam serdecznie, trochę mnie nie było!

Haniu, najserdeczniejsze gratulacje!!!! Dobrego samopoczucia i ślicznego bobaska - wspaniale, że się udało!!

MamoKuby, trzymam mocno kciuki, aby po usunięciu nerki wszystko było u Taty w porządku. Na pewno będzie!!

Mońcik, dużo zdrówka dla Ciebie.

Doris, Weroniczka super!
Wszystkie kochane E-Cioteczki mocno całuję i ściskam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry