reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wczoraj w pracy porządkowałam służbowe papiery i wśród nich znalazłam plakat ze zdjęciem Moniki i Mai mówiący o organizowaniu imprez na rzecz Mai - no i nie wytrzymałam, rozpłakałam się na całego. Wiem co przeżywa Monika i że musi to przeżyć, ale tak bardzo mi jej żal. Żałoba trwa nadal i nadal żywe są uczucia. Ja przepłakuję całe soboty(bo wtedy mogę sobie na to pozwolić) a w pracy to najczęściej w toalecie. Monika jest kochaną dziewczyną a była wspaniałą mamą. I z czasem odzyska formę a wtedy Pan Bóg obdarzy ją śliczym, zdrowym dzieciątkiem. A ja nawet twierdzę, że bliźniętami. :-)Moja mama ma 2 pary bliźniąt ( ja jestem z bliźniaczek). Monia -glowa do góry, zycie jest piękne choćby nie wiem co nas spotkało. Dziewczyny pamiętają o Tobie i za to im chwała. Gdy tylko poczujesz, że już możesz-odezwij się do nich.:tak:Pozdrowionka dla wszystkich.:-):-):-):-)

Wczoraj w pracy porządkowałam służbowe papiery i wśród nich znalazłam plakat ze zdjęciem Moniki i Mai mówiący o organizowaniu imprez na rzecz Mai - no i nie wytrzymałam, rozpłakałam się na całego. Wiem co przeżywa Monika i że musi to przeżyć, ale tak bardzo mi jej żal. Żałoba trwa nadal i nadal żywe są uczucia. Ja przepłakuję całe soboty(bo wtedy mogę sobie na to pozwolić) a w pracy to najczęściej w toalecie. Monika jest kochaną dziewczyną a była wspaniałą mamą. I z czasem odzyska formę a wtedy Pan Bóg obdarzy ją śliczym, zdrowym dzieciątkiem. A ja nawet twierdzę, że bliźniętami. :-)Moja mama ma 2 pary bliźniąt ( ja jestem z bliźniaczek). Monia -glowa do góry, zycie jest piękne choćby nie wiem co nas spotkało. Dziewczyny pamiętają o Tobie i za to im chwała. Gdy tylko poczujesz, że już możesz-odezwij się do nich.:tak:Pozdrowionka dla wszystkich.:-):-):-):-)
Pani Areto, Monia ma wspaniałą MAMUSIE:tak:Cieszę się z Pani pozytywnego postu:tak: I my wierzymy że tak będzie:tak::-) I bardzo dobrze że dałą Pani upust łzom...człowiek musi się wypłakać... w obliczu takiej tragedii, jaka Was spotkała trzeba pozwolić i dac upust uczuciom... jakie by nie były... krzyczeć, płakać, ... tylko starać sie nie zamykać się w sobie...
trz6ymam kciuki za całą Waszą rodzinkę i wierzę, ufam że że wszystko się ułoży, że Monia i Marcin odzyskają spokój ducha.. i wiarę na lepsze, na wspaniałe "jutro"...
pozdrawiam wszystkich serdecznie:tak:
A Ciebie kochna Pszczółeczko nie zapomnimy nigdy!!!...

No to blizniaki musza koniecznie byc. :tak:

U mnie tez duuuuuuuuuuuuuuzo blizniakow:szok: w rodzinie wiec moze nastepne???????????

Pani Areto, Monia ma wspaniałą MAMUSIE:tak:Cieszę się z Pani pozytywnego postu:tak: I my wierzymy że tak będzie:tak::-) I bardzo dobrze że dałą Pani upust łzom...człowiek musi się wypłakać... w obliczu takiej tragedii, jaka Was spotkała trzeba pozwolić i dac upust uczuciom... jakie by nie były... krzyczeć, płakać, ... tylko starać sie nie zamykać się w sobie...
trz6ymam kciuki za całą Waszą rodzinkę i wierzę, ufam że że wszystko się ułoży, że Monia i Marcin odzyskają spokój ducha.. i wiarę na lepsze, na wspaniałe "jutro"...
pozdrawiam wszystkich serdecznie:tak:
A Ciebie kochna Pszczółeczko nie zapomnimy nigdy!!!...

podpisuję się pod tym obiema rękami !!!

Moniko i Marcinie jestem z wami ....wspieram was modlitwa tylko tyle mogę !

A co do bliźniaków życze tego Moni z całego serca ale wszystko w swoim czasie !

Majeczko(*) myślami zawsze z Tobą !

Pani Areto jest Pani cudowną Mamą dla Moniki...
Moniu...jak co dzień jestem...pamiętam i modlę się...
przytulam mocno..

Och...oby tak było z tymi bliźniakami :-)......podwójne szczęście!!!

Pani Areto...tak tak...jest pani cudowną Mamą :tak:
Monis...pamiętam o was cały czas...i jestem myślami blisko i modlę sie. O siłę o spokój o ukojenie bólu i radość...i o szczęście dla was!!!!!

Maju, Oliwko...pamiętam.....
[*]
[*]
[*]

reklama
HEJ MONIŚ, JESTEM I DZIŚ:tak:JAK ZAWSZE.. JESTEM...PAMIETAM O WAS...I CZEKAM AŻ SIĘ KOCHANA ODEZWIESZ, OBOJĘTNIE KIEDY TO BĘDZIE, MY CO DZIEN TU ZAGLĄDAMY...PAMIĘTAM I MODLĘ SIĘ...PRZYTULAM...

ANIOŁKI KOCHANE(*) PAMIĘTAMY O WAS...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry