reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj Moniczko, żal serce ściska, nie wiem co mogę Ci napisać, jesteśmy tu dla Ciebie i Marcina. Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała madzia 8310 !:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)sad:

reklama
Ostatnio bardzo zaniedbałam wątek:zawstydzona/y:,ale staram sie czytać na bieżąco.

Moniko Marcinie ja też o was pamiętam i często gościcie w moich myślach i modlitwach. Trzymajcie sie kochani!!!

Boziu i jak pomóc. Jedynie modlitwą można wspierać. I tak będę postępowała!!!

Moniko, Marcinie całym sercem z Wami!!!

Mońcik,cały czas jesteście w moich myślach,a Majeczka w sercu...
Pozdrawiam serdecznie.

I ja jestem tu ..................
myślę ....pamiętam ........................modlę się o was.....................współczuje wam.......
jestem z wami w ten ciężki czas tęsknoty....................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
barak słów by opisać co czuję .nie umiem obrać tego w słowa......................:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MAJECZKO TĘSKNIĘ I PAMIĘTAM.................(*)(*)(*)

Kochane e-cioteczki, dziękuję że o mnie pamiętacie i martwicie się. Będzie wszystko dobrze, wiem że zawsze mogę się przed Wami wygadać za co z całego serca dziękuję....

Myślę sobie, że moje problemy w porównaniu z tym co przeżywa Monika, Marcin... to po prostu nic. Muszę odnaleźć szczęście w sobie samej, w końcu nie można wszystkiego zwalać na okoliczności zewnętrzne, na zachowania innych osób, prawda? Wiem, że można być szczęśliwą dostrzegając pozytywne strony życia - a chcę, żeby mój synek (wkrótce - moi synowie) mieli super dzieciństwo, nie chcę żeby Maks bał się kiedy kłócimy się z mężem. Mam nadzieję, że jeżeli będę bardziej asertywna, to moja "wartość" w domu wzrośnie i atmosfera się poprawi.

Tymczasem myślę o Moni, Marcinie... Dziewczynkach, wspaniałej Babci - myślę, serce boli i tak bardzo bym chciała, żeby było im lżej..... aż nie wiem co napisać.... Moniczko, słońce kochane, ściskam Cię z całych sił!!!!!!

HEJ MONIŚ TO SPECJALNIE DLA CIEBIE FOTECZKI ZE SZCZECIŃSKICH JASNYCH BŁONI:tak::tak::tak:
TERAZ HITEM SĄ BRATKI:tak::tak::tak:
A TAMTE KROKUSIKI ( CZY JAK TAM IM...:baffled:) PADŁY...MOŻE NIE WSZYSTKIE..ALE NIE JEST JUŻ TAK PIĘKNIE JAK WTENCZAS GDY BYŁYŚCIE TAM Z DORIS...:)
SĄ 3 FOCIE: POMNIK JANA PAWŁA II , 3 ORŁY, I BRATKI:tak:
POZDRAWIAM, CAŁUJE I ŚCISKAM...JESTEŚMY Z WAMI, PAMIETAJ KOCHANA!!!
I MOTYLEK DLA CIEBIE:):)

MAJU(*) PAMIĘTAMY ANIOŁECZKU

Załączniki

• 3orly.jpg
    3orly.jpg
    142 KB · Wyświetleń: 40
  • domis wacha maki.jpg
    domis wacha maki.jpg
    253,3 KB · Wyświetleń: 32
  • papiez.jpg
    papiez.jpg
    187,6 KB · Wyświetleń: 37
Ja tez Was podczytuje.
Trzymam kciuki za MM.
MOdle sie o sile dla nich.
Jeszcze nie raz dopadnie ich dolek. My mozemy tylko byc , czekac, modlic sie ,wspierac dobrym slowem.
Rany sa jeszcze swieze, zreszta nigdy sie nie zagoja.
Dziewczyny jestescie wspaniale.
Modlmy sie a Monika napewno niedlugo do nas wroci.
I pewnie bedzie zamykac sie i wracac do nas jeszcze nie raz bo tego potrzebuje.

MM jestem z Wami.

reklama
...WIEM... JESZCZE NIEJEDNA TAKA CHWILA PRZED NIMI...ZAWSZE TAK JEST... RANY CZĘSTO BOLA DŁUUGOOO, I CZĘSTO JEST TAK ŻE CHWILĘ BÓL JEST CIUT MNIEJSZY... A POTEM.. WRACA JAK BOOMERANG:-( ALE WIEM, JESTEM PEWNA ONI, MONIA/MARCIN PRZEZ TO PRZEJDĄ... A MONIA NIE RAZ TU NAPISZE.. A NAM NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK BYC TU, MODLIĆ SIĘ ZA ICH ANIOŁKI I ZA NICH...

SŁODKICH SNOW KOCHANI

(*)MAJU....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry