- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Boziu i jak pomóc. Jedynie modlitwą można wspierać. I tak będę postępowała!!!
Moniko, Marcinie całym sercem z Wami!!!
Moniko, Marcinie całym sercem z Wami!!!
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
I ja jestem tu ..................
myślę ....pamiętam ........................modlę się o was.....................współczuje wam.......
jestem z wami w ten ciężki czas tęsknoty....................

barak słów by opisać co czuję .nie umiem obrać tego w słowa......................

MAJECZKO TĘSKNIĘ I PAMIĘTAM.................(*)(*)(*)
myślę ....pamiętam ........................modlę się o was.....................współczuje wam.......
jestem z wami w ten ciężki czas tęsknoty....................

barak słów by opisać co czuję .nie umiem obrać tego w słowa......................

MAJECZKO TĘSKNIĘ I PAMIĘTAM.................(*)(*)(*)
Kochane e-cioteczki, dziękuję że o mnie pamiętacie i martwicie się. Będzie wszystko dobrze, wiem że zawsze mogę się przed Wami wygadać za co z całego serca dziękuję....
Myślę sobie, że moje problemy w porównaniu z tym co przeżywa Monika, Marcin... to po prostu nic. Muszę odnaleźć szczęście w sobie samej, w końcu nie można wszystkiego zwalać na okoliczności zewnętrzne, na zachowania innych osób, prawda? Wiem, że można być szczęśliwą dostrzegając pozytywne strony życia - a chcę, żeby mój synek (wkrótce - moi synowie) mieli super dzieciństwo, nie chcę żeby Maks bał się kiedy kłócimy się z mężem. Mam nadzieję, że jeżeli będę bardziej asertywna, to moja "wartość" w domu wzrośnie i atmosfera się poprawi.
Tymczasem myślę o Moni, Marcinie... Dziewczynkach, wspaniałej Babci - myślę, serce boli i tak bardzo bym chciała, żeby było im lżej..... aż nie wiem co napisać.... Moniczko, słońce kochane, ściskam Cię z całych sił!!!!!!
Myślę sobie, że moje problemy w porównaniu z tym co przeżywa Monika, Marcin... to po prostu nic. Muszę odnaleźć szczęście w sobie samej, w końcu nie można wszystkiego zwalać na okoliczności zewnętrzne, na zachowania innych osób, prawda? Wiem, że można być szczęśliwą dostrzegając pozytywne strony życia - a chcę, żeby mój synek (wkrótce - moi synowie) mieli super dzieciństwo, nie chcę żeby Maks bał się kiedy kłócimy się z mężem. Mam nadzieję, że jeżeli będę bardziej asertywna, to moja "wartość" w domu wzrośnie i atmosfera się poprawi.
Tymczasem myślę o Moni, Marcinie... Dziewczynkach, wspaniałej Babci - myślę, serce boli i tak bardzo bym chciała, żeby było im lżej..... aż nie wiem co napisać.... Moniczko, słońce kochane, ściskam Cię z całych sił!!!!!!
HEJ MONIŚ TO SPECJALNIE DLA CIEBIE FOTECZKI ZE SZCZECIŃSKICH JASNYCH BŁONI

TERAZ HITEM SĄ BRATKI

A TAMTE KROKUSIKI ( CZY JAK TAM IM...
) PADŁY...MOŻE NIE WSZYSTKIE..ALE NIE JEST JUŻ TAK PIĘKNIE JAK WTENCZAS GDY BYŁYŚCIE TAM Z DORIS...
SĄ 3 FOCIE: POMNIK JANA PAWŁA II , 3 ORŁY, I BRATKI
POZDRAWIAM, CAŁUJE I ŚCISKAM...JESTEŚMY Z WAMI, PAMIETAJ KOCHANA!!!
I MOTYLEK DLA CIEBIE

MAJU(*) PAMIĘTAMY ANIOŁECZKU

TERAZ HITEM SĄ BRATKI

A TAMTE KROKUSIKI ( CZY JAK TAM IM...

SĄ 3 FOCIE: POMNIK JANA PAWŁA II , 3 ORŁY, I BRATKI

POZDRAWIAM, CAŁUJE I ŚCISKAM...JESTEŚMY Z WAMI, PAMIETAJ KOCHANA!!!

MAJU(*) PAMIĘTAMY ANIOŁECZKU
Załączniki
maja_1980
grudniowa mama '06
Ja tez Was podczytuje.
Trzymam kciuki za MM.
MOdle sie o sile dla nich.
Jeszcze nie raz dopadnie ich dolek. My mozemy tylko byc , czekac, modlic sie ,wspierac dobrym slowem.
Rany sa jeszcze swieze, zreszta nigdy sie nie zagoja.
Dziewczyny jestescie wspaniale.
Modlmy sie a Monika napewno niedlugo do nas wroci.
I pewnie bedzie zamykac sie i wracac do nas jeszcze nie raz bo tego potrzebuje.
MM jestem z Wami.
Trzymam kciuki za MM.
MOdle sie o sile dla nich.
Jeszcze nie raz dopadnie ich dolek. My mozemy tylko byc , czekac, modlic sie ,wspierac dobrym slowem.
Rany sa jeszcze swieze, zreszta nigdy sie nie zagoja.
Dziewczyny jestescie wspaniale.
Modlmy sie a Monika napewno niedlugo do nas wroci.
I pewnie bedzie zamykac sie i wracac do nas jeszcze nie raz bo tego potrzebuje.
MM jestem z Wami.
reklama
...WIEM... JESZCZE NIEJEDNA TAKA CHWILA PRZED NIMI...ZAWSZE TAK JEST... RANY CZĘSTO BOLA DŁUUGOOO, I CZĘSTO JEST TAK ŻE CHWILĘ BÓL JEST CIUT MNIEJSZY... A POTEM.. WRACA JAK BOOMERANG:-( ALE WIEM, JESTEM PEWNA ONI, MONIA/MARCIN PRZEZ TO PRZEJDĄ... A MONIA NIE RAZ TU NAPISZE.. A NAM NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK BYC TU, MODLIĆ SIĘ ZA ICH ANIOŁKI I ZA NICH...
SŁODKICH SNOW KOCHANI
(*)MAJU....
SŁODKICH SNOW KOCHANI
(*)MAJU....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.