- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Areta-babcia Mai
Zaciekawiona BB
Wczoraj w pracy porządkowałam służbowe papiery i wśród nich znalazłam plakat ze zdjęciem Moniki i Mai mówiący o organizowaniu imprez na rzecz Mai - no i nie wytrzymałam, rozpłakałam się na całego. Wiem co przeżywa Monika i że musi to przeżyć, ale tak bardzo mi jej żal. Żałoba trwa nadal i nadal żywe są uczucia. Ja przepłakuję całe soboty(bo wtedy mogę sobie na to pozwolić) a w pracy to najczęściej w toalecie. Monika jest kochaną dziewczyną a była wspaniałą mamą. I z czasem odzyska formę a wtedy Pan Bóg obdarzy ją śliczym, zdrowym dzieciątkiem. A ja nawet twierdzę, że bliźniętami. :-)Moja mama ma 2 pary bliźniąt ( ja jestem z bliźniaczek). Monia -glowa do góry, zycie jest piękne choćby nie wiem co nas spotkało. Dziewczyny pamiętają o Tobie i za to im chwała. Gdy tylko poczujesz, że już możesz-odezwij się do nich.
Pozdrowionka dla wszystkich.:-):-):-):-)

Pani Areto, Monia ma wspaniałą MAMUSIEWczoraj w pracy porządkowałam służbowe papiery i wśród nich znalazłam plakat ze zdjęciem Moniki i Mai mówiący o organizowaniu imprez na rzecz Mai - no i nie wytrzymałam, rozpłakałam się na całego. Wiem co przeżywa Monika i że musi to przeżyć, ale tak bardzo mi jej żal. Żałoba trwa nadal i nadal żywe są uczucia. Ja przepłakuję całe soboty(bo wtedy mogę sobie na to pozwolić) a w pracy to najczęściej w toalecie. Monika jest kochaną dziewczyną a była wspaniałą mamą. I z czasem odzyska formę a wtedy Pan Bóg obdarzy ją śliczym, zdrowym dzieciątkiem. A ja nawet twierdzę, że bliźniętami. :-)Moja mama ma 2 pary bliźniąt ( ja jestem z bliźniaczek). Monia -glowa do góry, zycie jest piękne choćby nie wiem co nas spotkało. Dziewczyny pamiętają o Tobie i za to im chwała. Gdy tylko poczujesz, że już możesz-odezwij się do nich.Pozdrowionka dla wszystkich.:-):-):-):-)

trz6ymam kciuki za całą Waszą rodzinkę i wierzę, ufam że że wszystko się ułoży, że Monia i Marcin odzyskają spokój ducha.. i wiarę na lepsze, na wspaniałe "jutro"...
pozdrawiam wszystkich serdecznie

A Ciebie kochna Pszczółeczko nie zapomnimy nigdy!!!...
Areta-babcia Mai
Zaciekawiona BB
A..... jeszcze coś - Marcina mama też jest z bliźniaczek

magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Pani Areto, Monia ma wspaniałą MAMUSIECieszę się z Pani pozytywnego postu
I my wierzymy że tak będzie
:-) I bardzo dobrze że dałą Pani upust łzom...człowiek musi się wypłakać... w obliczu takiej tragedii, jaka Was spotkała trzeba pozwolić i dac upust uczuciom... jakie by nie były... krzyczeć, płakać, ... tylko starać sie nie zamykać się w sobie...
trz6ymam kciuki za całą Waszą rodzinkę i wierzę, ufam że że wszystko się ułoży, że Monia i Marcin odzyskają spokój ducha.. i wiarę na lepsze, na wspaniałe "jutro"...
pozdrawiam wszystkich serdecznie
A Ciebie kochna Pszczółeczko nie zapomnimy nigdy!!!...
podpisuję się pod tym obiema rękami !!!
Moniko i Marcinie jestem z wami ....wspieram was modlitwa tylko tyle mogę !
A co do bliźniaków życze tego Moni z całego serca ale wszystko w swoim czasie !
Majeczko(*) myślami zawsze z Tobą !
madzia8310
Fanka BB :)
Och...oby tak było z tymi bliźniakami :-)......podwójne szczęście!!!
Pani Areto...tak tak...jest pani cudowną Mamą
Monis...pamiętam o was cały czas...i jestem myślami blisko i modlę sie. O siłę o spokój o ukojenie bólu i radość...i o szczęście dla was!!!!!
Maju, Oliwko...pamiętam.....
[*]
[*]
[*]
Pani Areto...tak tak...jest pani cudowną Mamą

Monis...pamiętam o was cały czas...i jestem myślami blisko i modlę sie. O siłę o spokój o ukojenie bólu i radość...i o szczęście dla was!!!!!
Maju, Oliwko...pamiętam.....
[*]
[*]
[*]
reklama
HEJ MONIŚ, JESTEM I DZIŚ
JAK ZAWSZE.. JESTEM...PAMIETAM O WAS...I CZEKAM AŻ SIĘ KOCHANA ODEZWIESZ, OBOJĘTNIE KIEDY TO BĘDZIE, MY CO DZIEN TU ZAGLĄDAMY...PAMIĘTAM I MODLĘ SIĘ...PRZYTULAM...

ANIOŁKI KOCHANE(*) PAMIĘTAMY O WAS...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.