reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wczoraj w pracy porządkowałam służbowe papiery i wśród nich znalazłam plakat ze zdjęciem Moniki i Mai mówiący o organizowaniu imprez na rzecz Mai - no i nie wytrzymałam, rozpłakałam się na całego. Wiem co przeżywa Monika i że musi to przeżyć, ale tak bardzo mi jej żal. Żałoba trwa nadal i nadal żywe są uczucia. Ja przepłakuję całe soboty(bo wtedy mogę sobie na to pozwolić) a w pracy to najczęściej w toalecie. Monika jest kochaną dziewczyną a była wspaniałą mamą. I z czasem odzyska formę a wtedy Pan Bóg obdarzy ją śliczym, zdrowym dzieciątkiem. A ja nawet twierdzę, że bliźniętami. :-)Moja mama ma 2 pary bliźniąt ( ja jestem z bliźniaczek). Monia -glowa do góry, zycie jest piękne choćby nie wiem co nas spotkało. Dziewczyny pamiętają o Tobie i za to im chwała. Gdy tylko poczujesz, że już możesz-odezwij się do nich.:tak:Pozdrowionka dla wszystkich.:-):-):-):-)

Wczoraj w pracy porządkowałam służbowe papiery i wśród nich znalazłam plakat ze zdjęciem Moniki i Mai mówiący o organizowaniu imprez na rzecz Mai - no i nie wytrzymałam, rozpłakałam się na całego. Wiem co przeżywa Monika i że musi to przeżyć, ale tak bardzo mi jej żal. Żałoba trwa nadal i nadal żywe są uczucia. Ja przepłakuję całe soboty(bo wtedy mogę sobie na to pozwolić) a w pracy to najczęściej w toalecie. Monika jest kochaną dziewczyną a była wspaniałą mamą. I z czasem odzyska formę a wtedy Pan Bóg obdarzy ją śliczym, zdrowym dzieciątkiem. A ja nawet twierdzę, że bliźniętami. :-)Moja mama ma 2 pary bliźniąt ( ja jestem z bliźniaczek). Monia -glowa do góry, zycie jest piękne choćby nie wiem co nas spotkało. Dziewczyny pamiętają o Tobie i za to im chwała. Gdy tylko poczujesz, że już możesz-odezwij się do nich.:tak:Pozdrowionka dla wszystkich.:-):-):-):-)
Pani Areto, Monia ma wspaniałą MAMUSIE:tak:Cieszę się z Pani pozytywnego postu:tak: I my wierzymy że tak będzie:tak::-) I bardzo dobrze że dałą Pani upust łzom...człowiek musi się wypłakać... w obliczu takiej tragedii, jaka Was spotkała trzeba pozwolić i dac upust uczuciom... jakie by nie były... krzyczeć, płakać, ... tylko starać sie nie zamykać się w sobie...
trz6ymam kciuki za całą Waszą rodzinkę i wierzę, ufam że że wszystko się ułoży, że Monia i Marcin odzyskają spokój ducha.. i wiarę na lepsze, na wspaniałe "jutro"...
pozdrawiam wszystkich serdecznie:tak:
A Ciebie kochna Pszczółeczko nie zapomnimy nigdy!!!...

No to blizniaki musza koniecznie byc. :tak:

U mnie tez duuuuuuuuuuuuuuzo blizniakow:szok: w rodzinie wiec moze nastepne???????????

Pani Areto, Monia ma wspaniałą MAMUSIE:tak:Cieszę się z Pani pozytywnego postu:tak: I my wierzymy że tak będzie:tak::-) I bardzo dobrze że dałą Pani upust łzom...człowiek musi się wypłakać... w obliczu takiej tragedii, jaka Was spotkała trzeba pozwolić i dac upust uczuciom... jakie by nie były... krzyczeć, płakać, ... tylko starać sie nie zamykać się w sobie...
trz6ymam kciuki za całą Waszą rodzinkę i wierzę, ufam że że wszystko się ułoży, że Monia i Marcin odzyskają spokój ducha.. i wiarę na lepsze, na wspaniałe "jutro"...
pozdrawiam wszystkich serdecznie:tak:
A Ciebie kochna Pszczółeczko nie zapomnimy nigdy!!!...

podpisuję się pod tym obiema rękami !!!

Moniko i Marcinie jestem z wami ....wspieram was modlitwa tylko tyle mogę !

A co do bliźniaków życze tego Moni z całego serca ale wszystko w swoim czasie !

Majeczko(*) myślami zawsze z Tobą !

Pani Areto jest Pani cudowną Mamą dla Moniki...
Moniu...jak co dzień jestem...pamiętam i modlę się...
przytulam mocno..

Och...oby tak było z tymi bliźniakami :-)......podwójne szczęście!!!

Pani Areto...tak tak...jest pani cudowną Mamą :tak:
Monis...pamiętam o was cały czas...i jestem myślami blisko i modlę sie. O siłę o spokój o ukojenie bólu i radość...i o szczęście dla was!!!!!

Maju, Oliwko...pamiętam.....
[*]
[*]
[*]

reklama
HEJ MONIŚ, JESTEM I DZIŚ:tak:JAK ZAWSZE.. JESTEM...PAMIETAM O WAS...I CZEKAM AŻ SIĘ KOCHANA ODEZWIESZ, OBOJĘTNIE KIEDY TO BĘDZIE, MY CO DZIEN TU ZAGLĄDAMY...PAMIĘTAM I MODLĘ SIĘ...PRZYTULAM...

ANIOŁKI KOCHANE(*) PAMIĘTAMY O WAS...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry