reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj Moniczko, żal serce ściska, nie wiem co mogę Ci napisać, jesteśmy tu dla Ciebie i Marcina. Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała madzia 8310 !:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)sad:

reklama
Ostatnio bardzo zaniedbałam wątek:zawstydzona/y:,ale staram sie czytać na bieżąco.

Moniko Marcinie ja też o was pamiętam i często gościcie w moich myślach i modlitwach. Trzymajcie sie kochani!!!

Boziu i jak pomóc. Jedynie modlitwą można wspierać. I tak będę postępowała!!!

Moniko, Marcinie całym sercem z Wami!!!

Mońcik,cały czas jesteście w moich myślach,a Majeczka w sercu...
Pozdrawiam serdecznie.

I ja jestem tu ..................
myślę ....pamiętam ........................modlę się o was.....................współczuje wam.......
jestem z wami w ten ciężki czas tęsknoty....................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
barak słów by opisać co czuję .nie umiem obrać tego w słowa......................:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MAJECZKO TĘSKNIĘ I PAMIĘTAM.................(*)(*)(*)

Kochane e-cioteczki, dziękuję że o mnie pamiętacie i martwicie się. Będzie wszystko dobrze, wiem że zawsze mogę się przed Wami wygadać za co z całego serca dziękuję....

Myślę sobie, że moje problemy w porównaniu z tym co przeżywa Monika, Marcin... to po prostu nic. Muszę odnaleźć szczęście w sobie samej, w końcu nie można wszystkiego zwalać na okoliczności zewnętrzne, na zachowania innych osób, prawda? Wiem, że można być szczęśliwą dostrzegając pozytywne strony życia - a chcę, żeby mój synek (wkrótce - moi synowie) mieli super dzieciństwo, nie chcę żeby Maks bał się kiedy kłócimy się z mężem. Mam nadzieję, że jeżeli będę bardziej asertywna, to moja "wartość" w domu wzrośnie i atmosfera się poprawi.

Tymczasem myślę o Moni, Marcinie... Dziewczynkach, wspaniałej Babci - myślę, serce boli i tak bardzo bym chciała, żeby było im lżej..... aż nie wiem co napisać.... Moniczko, słońce kochane, ściskam Cię z całych sił!!!!!!

HEJ MONIŚ TO SPECJALNIE DLA CIEBIE FOTECZKI ZE SZCZECIŃSKICH JASNYCH BŁONI:tak::tak::tak:
TERAZ HITEM SĄ BRATKI:tak::tak::tak:
A TAMTE KROKUSIKI ( CZY JAK TAM IM...:baffled:) PADŁY...MOŻE NIE WSZYSTKIE..ALE NIE JEST JUŻ TAK PIĘKNIE JAK WTENCZAS GDY BYŁYŚCIE TAM Z DORIS...:)
SĄ 3 FOCIE: POMNIK JANA PAWŁA II , 3 ORŁY, I BRATKI:tak:
POZDRAWIAM, CAŁUJE I ŚCISKAM...JESTEŚMY Z WAMI, PAMIETAJ KOCHANA!!!
I MOTYLEK DLA CIEBIE:):)

MAJU(*) PAMIĘTAMY ANIOŁECZKU

Załączniki

• 3orly.jpg
    3orly.jpg
    142 KB · Wyświetleń: 41
  • domis wacha maki.jpg
    domis wacha maki.jpg
    253,3 KB · Wyświetleń: 32
  • papiez.jpg
    papiez.jpg
    187,6 KB · Wyświetleń: 37
Ja tez Was podczytuje.
Trzymam kciuki za MM.
MOdle sie o sile dla nich.
Jeszcze nie raz dopadnie ich dolek. My mozemy tylko byc , czekac, modlic sie ,wspierac dobrym slowem.
Rany sa jeszcze swieze, zreszta nigdy sie nie zagoja.
Dziewczyny jestescie wspaniale.
Modlmy sie a Monika napewno niedlugo do nas wroci.
I pewnie bedzie zamykac sie i wracac do nas jeszcze nie raz bo tego potrzebuje.

MM jestem z Wami.

reklama
...WIEM... JESZCZE NIEJEDNA TAKA CHWILA PRZED NIMI...ZAWSZE TAK JEST... RANY CZĘSTO BOLA DŁUUGOOO, I CZĘSTO JEST TAK ŻE CHWILĘ BÓL JEST CIUT MNIEJSZY... A POTEM.. WRACA JAK BOOMERANG:-( ALE WIEM, JESTEM PEWNA ONI, MONIA/MARCIN PRZEZ TO PRZEJDĄ... A MONIA NIE RAZ TU NAPISZE.. A NAM NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK BYC TU, MODLIĆ SIĘ ZA ICH ANIOŁKI I ZA NICH...

SŁODKICH SNOW KOCHANI

(*)MAJU....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry