reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ola co sie dzieje ???????????????
Potrzebujesz teraz dużo dużo spokoju ................mam nadzieję, że wszystko sie ułoży.
Życzę Ci tego z całego serducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Karolciu jestem jak najbardziej za!!!

Dzisiaj nie dam rady, ale jutro i w przyszłym tygodniu nie ma problemu!!! :)) Tylko, że raczej autkiem nie będę pomykać, więc najlepiej u mnie.

Moniko, jestem z Tobą cały czas!!! Choć ostatnio nie piszę, ale serce moje jest zawsze przy Tobie!!!

witam i ja...
i ja witam...
Moniu ...pamiętaj że będziemy czekać na Ciebie tak długo ile będzie trzeba...i będziemy tutaj dzisiaj...jutro...pojutrze...
tak bardzo chciałabym pomóc...achhh... jaka ta bezradność i niemoc jest przytłaczająca:-(...
ściskam i przytulam i dobrego dnia życzę...
dokladnie...Moniś tyle ile trzeba poczekamy na Ciebie...ale moze lepiej pogadac, popisac??? właśnie:-(ta bezradność...wyć sie człowiekowi chce...że nie umiemy Ci pomoc, ulżyć....
Monia martwie sie o Ciebie Slonko!!! zrobmy znowu nasz zlot czarownic:-) moze sobie jakiegos filma zapodamy co ?;-) Haniu, Moniu co Wy na to?
Moniu na pewno spotkanie w gronie życzliwych Wam osób i przyjacielskich choć na chwilke pomoże oderwać się od codzienności...........
Witajcie e-cioteczki. Dawno nie pisałam, bo tkwię w różnego rodzaju dołach w naszym związku - raz jest źle, a raz normalnie, bo nie mogę powiedzieć, żeby było dobrze. Nie chcę smucić, jakoś to będzie - mam nadzieję.
W każdym razie myślę często o Monice, Marcinie, ich Córeczkach, o wszystkich chorych dzieciach..... Ściskam i mocno mocno całuję!
ojej:-( coz ie dzieje u Was??? kochana po to tu jesteśmy... nie smucisz... zycze wszystkiego nj, oby Wam się ułożyło....i nie jakoś... a wspaniale...

Monia słoneczko Ty nasze:tak: odezwij się do nas:tak: smutno tu bez Ciebie...ale najważniejsze... że dla Ciebie/dla Was tu jesteśmy kochaniutka....
Doris a Ty czemuz tak mało na forum piszesz??? kochana buziaki dla Twoich Złotek:tak:

(*) ANIOŁECZKU.....

Melduję się i ja
Monia, kochana, codziennie jesteście w moich myślach.
Przytulam Was mocno

Witam się i ja !
Też jestem i czekam na Mońcik dla niej tu jestem :tak:dla pamięci Majeczki............:zawstydzona/y:
Oj smutno mi ..
Moniś jesteśmy z Tobą kochana wiesz o tym przecież.............

Olu w twoim stanie nie warto się denerwować ....szkoda że coś się nie układa ale bedzie dobrze spokój nadzieje gdy dzidzia na świecie już bedzie zobaczysz........:tak:

Pozdrawiam i miłego dzionka dziewczyny !

(*) Aniołku.....................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mońcik kochana,przytulam Cię mocno.Szczególnie,że sama siedzę i płaczę,bo mi się przypomniało,jak rok temu byłam w ciąży.
Kochana dużo siły Ci życzę,żebyś jeszcze kiedyś potrafiła sie uśmiechać...
Pa.

BOZIU KOCHANY....... PANI ARETO , TAK BARDZO CHCEMY MONI POMÓC...TYLKO JAK??? MONIŚ PROSZĘ CIĘ JEŚLI NAS PODCZYTUJESZ ODEZWIJ SIĘ KOCHANA... NIE BĄDŹ/NIE BĄDŹCIE W TYM SMUTKU SAMI....TULE CIEBIE SŁONKO BARDZO MOCNO.........
AH, NIERAZ GORYCZ ZALEWA MOJE SERDUCHO:-:)-:)-(
PANIE POMOZ IM PRZEZ TO WSZYSTKO ŁAGODNIE PRZEJSC............

Chociaż dawno, dawno nic nie pisałam to zaglądam codziennie. Codziennie myślę że Monia coś do nas napisze.
Czekamy na Ciebie Moniś ale wiemy że potrzebujesz czasu...
Modlę się za Was często, często myślę i życzę z całego serca żeby udało się Wam kiedyś znów normalnie żyć...

reklama
Chociaż dawno, dawno nic nie pisałam to zaglądam codziennie. Codziennie myślę że Monia coś do nas napisze.
...

Mońcik, cóż mogę jeszcze powiedzieć?... smutno mi strasznie.
Proszę zbieraj się kochana, musi być lepiej, nie możesz, nie możecie ciągle cierpieć. Trzymam za was kciuki.

Areto, również dla Pani dużo sił !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry