reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM SIE TAKŻE JA...
MONIU JA TEZ JESTEM... DLA CIEBIE, DLA WAS...
MADZIU TO TEŻ MIAŁAŚ PRZEJŚCIA...
:-:)-:)-(

(*) MAJECZKO...

reklama
Jestem!
Tak myślę o Monice...o tym jak to musi boleć....tyle czasu juz nie ma kochanej Majeczki....:-(
Dziś jeszcze dowiedziałam się że na naszym forum Funduszowym mała dziewczynka-też Maja...walczy własnie z IZW-zapaleniem wsierdzia.....to straszna diagnoza dla naszych serduszek, leczenie długie i trudne :-(...a już wszystko było tak dobrze, bo malutka też jest po przejściach z tzw. wadą nieoperacyjną...i teraz znowu walka...ech....:-:)-:)-(
Naprawdę czasem nie wiadomo czego się w życiu spodziewać...nie można na nic być przygotowanym....:no:
Moniko....tulę was z całych sił, pamiętam o Waszej cudnej Mai, nie zapomniałam!
Łączę się z wami w bólu i tęsknocie....nie mogę zapalić światełka dla dziewczynek osobiście, ale często w moim oknie jest dla nich ciepłe światełko do nieba....tyle mogę....tak mi przykro :-:)-:)-(
Boże...prosze Cię o lepsze dni dla nich!!!!!
Majuś.....przytul mocno mamusię, tak żeby bolało choć trochę mniej........
[*]

OJEJ KOLEJNE DZIECIĄTKO CIERPI:szok::no::-(
KURCZE JA TEZ MYSLE O MONI... JAK BARDZO CIERPI... JAK MUSI JĄ SERDUSZKO TO WIELKIE BOLEĆ:-(I MARCINA OCZYWIŚCIE...PANIE SPRAW BY NADESZŁY LEPSZE, O WIELE LEPZE DNI DLA NICH... OBOJE SĄ TACY MĄDRZY, PIĘKNI, MŁODZI... DLACZEGO ICH TO SPOTYKA????:angry::-:)no: TAK NIE MOŻE BYĆ...
I JA CZĘSTO MYŚLE O MAJECZCE(*) O OLIWII(*), NIE ZNAŁAM ICH OSOBIŚCIE ALE ....ZAWSZE BĘDĄ W MOIM SERCU, A ŚWIATEŁKO DLA ICH DUSZYCZEK TAKŻE ZAPALAMY...
MONIŚ PRZYTULAM CIĘ IŁĄCZĘ SIĘ Z WAMI W BÓLU I TĘSKNOCIE:-:)-:)-(
I TAK JAK MADZI PISZE- JA WIERZE, WIERZE ZE DZIECIATKA MONI I MARCINA CZUWAJĄ NAD NIMI...
MAJU(*).......PAMIĘĆ O TOBIE BĘDZIE W NAS ZAWSZE.........

OJEJ KOLEJNE DZIECIĄTKO CIERPI:szok::no::-(
KURCZE JA TEZ MYSLE O MONI... JAK BARDZO CIERPI... JAK MUSI JĄ SERDUSZKO TO WIELKIE BOLEĆ:-(I MARCINA OCZYWIŚCIE...PANIE SPRAW BY NADESZŁY LEPSZE, O WIELE LEPZE DNI DLA NICH... OBOJE SĄ TACY MŁODZI, PIĘKNI, MŁODZI... DLACZEGO ICH TO SPOTYKA????:angry::-:)no: TAK NIE MOŻE BYĆ...
I JA CZĘSTO MYŚLE O MAJECZCE(*) O OLIWII(*), NIE ZNAŁAM ICH OSOBIŚCIE ALE ....ZAWSZE BĘDĄ W MOIM SERCU, A ŚWIATEŁKO DLA ICH DUSZYCZEK TAKŻE ZAPALAMY...
MONIŚ PRZYTULAM CIĘ IŁĄCZĘ SIĘ Z WAMI W BÓLU I TĘSKNOCIE:-:)-:)-(
I TAK JAK MADZI PISZE- JA WIERZE, WIERZE ZE DZIECIATKA MONI I MARCINA CZUWAJĄ NAD NIMI...
MAJU(*).......PAMIĘĆ O TOBIE BĘDZIE W NAS ZAWSZE.........

zgadzam się z Kasia w każdym słowie!

I ja też jestem .......................mam troszkę swoich kłopotów więc ............podczytuję:dry:..........
Madziu ja ostatnio widziałam reportaż w TV o małej dziewczynce Majce z wadą serduszka..............była już po operacji..............może to ta sama dziewczynka:zawstydzona/y:

Moniko wspomnienia są ciągle żywe w każdym z nas ........................myślimy i modlimy się za Was............. ściskam .........

Witam!

Mońcik mam nadzieję, że chandra minęła. Odezwij się!

Trochę smutno się tu zrobiło i tak pusto, dziewczyny wracajcie!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

i ja witam...
Moniu ...pamiętaj że będziemy czekać na Ciebie tak długo ile będzie trzeba...i będziemy tutaj dzisiaj...jutro...pojutrze...
tak bardzo chciałabym pomóc...achhh... jaka ta bezradność i niemoc jest przytłaczająca:-(...
ściskam i przytulam i dobrego dnia życzę...

Monia martwie sie o Ciebie Slonko!!! zrobmy znowu nasz zlot czarownic:-) moze sobie jakiegos filma zapodamy co ?;-) Haniu, Moniu co Wy na to?

reklama
Witajcie e-cioteczki. Dawno nie pisałam, bo tkwię w różnego rodzaju dołach w naszym związku - raz jest źle, a raz normalnie, bo nie mogę powiedzieć, żeby było dobrze. Nie chcę smucić, jakoś to będzie - mam nadzieję.
W każdym razie myślę często o Monice, Marcinie, ich Córeczkach, o wszystkich chorych dzieciach..... Ściskam i mocno mocno całuję!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry