reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM SIE TAKŻE JA...
MONIU JA TEZ JESTEM... DLA CIEBIE, DLA WAS...
MADZIU TO TEŻ MIAŁAŚ PRZEJŚCIA...
:-:)-:)-(

(*) MAJECZKO...

reklama
Jestem!
Tak myślę o Monice...o tym jak to musi boleć....tyle czasu juz nie ma kochanej Majeczki....:-(
Dziś jeszcze dowiedziałam się że na naszym forum Funduszowym mała dziewczynka-też Maja...walczy własnie z IZW-zapaleniem wsierdzia.....to straszna diagnoza dla naszych serduszek, leczenie długie i trudne :-(...a już wszystko było tak dobrze, bo malutka też jest po przejściach z tzw. wadą nieoperacyjną...i teraz znowu walka...ech....:-:)-:)-(
Naprawdę czasem nie wiadomo czego się w życiu spodziewać...nie można na nic być przygotowanym....:no:
Moniko....tulę was z całych sił, pamiętam o Waszej cudnej Mai, nie zapomniałam!
Łączę się z wami w bólu i tęsknocie....nie mogę zapalić światełka dla dziewczynek osobiście, ale często w moim oknie jest dla nich ciepłe światełko do nieba....tyle mogę....tak mi przykro :-:)-:)-(
Boże...prosze Cię o lepsze dni dla nich!!!!!
Majuś.....przytul mocno mamusię, tak żeby bolało choć trochę mniej........
[*]

OJEJ KOLEJNE DZIECIĄTKO CIERPI:szok::no::-(
KURCZE JA TEZ MYSLE O MONI... JAK BARDZO CIERPI... JAK MUSI JĄ SERDUSZKO TO WIELKIE BOLEĆ:-(I MARCINA OCZYWIŚCIE...PANIE SPRAW BY NADESZŁY LEPSZE, O WIELE LEPZE DNI DLA NICH... OBOJE SĄ TACY MĄDRZY, PIĘKNI, MŁODZI... DLACZEGO ICH TO SPOTYKA????:angry::-:)no: TAK NIE MOŻE BYĆ...
I JA CZĘSTO MYŚLE O MAJECZCE(*) O OLIWII(*), NIE ZNAŁAM ICH OSOBIŚCIE ALE ....ZAWSZE BĘDĄ W MOIM SERCU, A ŚWIATEŁKO DLA ICH DUSZYCZEK TAKŻE ZAPALAMY...
MONIŚ PRZYTULAM CIĘ IŁĄCZĘ SIĘ Z WAMI W BÓLU I TĘSKNOCIE:-:)-:)-(
I TAK JAK MADZI PISZE- JA WIERZE, WIERZE ZE DZIECIATKA MONI I MARCINA CZUWAJĄ NAD NIMI...
MAJU(*).......PAMIĘĆ O TOBIE BĘDZIE W NAS ZAWSZE.........

OJEJ KOLEJNE DZIECIĄTKO CIERPI:szok::no::-(
KURCZE JA TEZ MYSLE O MONI... JAK BARDZO CIERPI... JAK MUSI JĄ SERDUSZKO TO WIELKIE BOLEĆ:-(I MARCINA OCZYWIŚCIE...PANIE SPRAW BY NADESZŁY LEPSZE, O WIELE LEPZE DNI DLA NICH... OBOJE SĄ TACY MŁODZI, PIĘKNI, MŁODZI... DLACZEGO ICH TO SPOTYKA????:angry::-:)no: TAK NIE MOŻE BYĆ...
I JA CZĘSTO MYŚLE O MAJECZCE(*) O OLIWII(*), NIE ZNAŁAM ICH OSOBIŚCIE ALE ....ZAWSZE BĘDĄ W MOIM SERCU, A ŚWIATEŁKO DLA ICH DUSZYCZEK TAKŻE ZAPALAMY...
MONIŚ PRZYTULAM CIĘ IŁĄCZĘ SIĘ Z WAMI W BÓLU I TĘSKNOCIE:-:)-:)-(
I TAK JAK MADZI PISZE- JA WIERZE, WIERZE ZE DZIECIATKA MONI I MARCINA CZUWAJĄ NAD NIMI...
MAJU(*).......PAMIĘĆ O TOBIE BĘDZIE W NAS ZAWSZE.........

zgadzam się z Kasia w każdym słowie!

I ja też jestem .......................mam troszkę swoich kłopotów więc ............podczytuję:dry:..........
Madziu ja ostatnio widziałam reportaż w TV o małej dziewczynce Majce z wadą serduszka..............była już po operacji..............może to ta sama dziewczynka:zawstydzona/y:

Moniko wspomnienia są ciągle żywe w każdym z nas ........................myślimy i modlimy się za Was............. ściskam .........

Witam!

Mońcik mam nadzieję, że chandra minęła. Odezwij się!

Trochę smutno się tu zrobiło i tak pusto, dziewczyny wracajcie!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

i ja witam...
Moniu ...pamiętaj że będziemy czekać na Ciebie tak długo ile będzie trzeba...i będziemy tutaj dzisiaj...jutro...pojutrze...
tak bardzo chciałabym pomóc...achhh... jaka ta bezradność i niemoc jest przytłaczająca:-(...
ściskam i przytulam i dobrego dnia życzę...

Monia martwie sie o Ciebie Slonko!!! zrobmy znowu nasz zlot czarownic:-) moze sobie jakiegos filma zapodamy co ?;-) Haniu, Moniu co Wy na to?

reklama
Witajcie e-cioteczki. Dawno nie pisałam, bo tkwię w różnego rodzaju dołach w naszym związku - raz jest źle, a raz normalnie, bo nie mogę powiedzieć, żeby było dobrze. Nie chcę smucić, jakoś to będzie - mam nadzieję.
W każdym razie myślę często o Monice, Marcinie, ich Córeczkach, o wszystkich chorych dzieciach..... Ściskam i mocno mocno całuję!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry