reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tak właśnie jest...
pamiętamy i modlimy się za Was i za Wasze Kochane Dziewczynki...

tak tak ja też pamiętam o was Moniko i Marcinie i waszych córeczkach.........................modlę się za was .................

(*) Maju tęsknię........................

Moniko, Marcinie moooooooooocno przytulam
jak wam musi być ciężko... szczególnie teraz...
nawet nie wiem, jak pocieszyć....
Boże.....
:-:)-:)-(

Witam!

Moniu i Marcinie ja też cały czas o Was myślę i o Mai...
Mońcik przytulam Ciebie i męża bardzo mocno...

U nas pogoda się psuje i z nią mój humor niestety. Samopoczucie gorsze :(

Wczoraj mąż poszedł z małym na podwórko, a ja wtuliłam się w kołderkę i podrzemałam.

Dziewczyny, my mieszkamy na Mazurach, a bardzo rzadko gdziekolwiek się wybieraliśmy. Teraz postanowiłam to zmienic, głównie ze wzglęgu na Kubę. A u nas faktycznie pięknie - wszędzie jeziora, zielono...

Pozdrawiam serdecznie!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Witam się i ja u nas tez pogoda trochę się psuje słoneczko za chmurami ale dobrze ze chociaz jest ciepło mimo wszystko...
Moniko przytulam i pamiętam o was !!!!
Mamo Kuby dobrze że zamierzasz nie dać sie chandrze trzeba walczyć z przeciwnościami jakie nam życie stawia na drodze ale wiem że to nieraz jest bardzo ciężko.............................:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miłego dnia dziewczyny !!!!!

Ja też jestem.....u nas też kiepska pogoda, siedzimy w domku!
Jakoś dni lecą powoli.....dłuży mi sie czas bez męża...zwłaszcza wieczory.
Mam dla was linka...na tej stronie jest opisana historia mojego Filipka. Jest jako ostatni na liście...narazie...bo pewnie nieługo dołączą inne maluchy. Mozecie poczytać o nas...pozdrawiam
Fundusz na rzecz dzieci z wadami serca

witam i ja...
i u mnie dzisiaj pogoda się załamała...nie ma słoneczka tylko szaro-bure chmury i mżawka...i też siedzimy w domu...
Moniu, Marcinie...jestem i przytulam...
Maju(*)...pamiętam
pozdrawiam...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry