reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monika - ja wiem, że Ci bardzo cięzko, ze długo byłaś dzielna, trzymałaś się. Masz prawo płakac kochanie, każdy to rozumie. Matko, jak myślę o Tobie to mi serce pęka. Skarbie - trzymaj się. Jedyne co mogę to modlić się za Ciebie i to właśnie robię codziennie. Pragnę by Bóg dodał Ci sił. Nie możesz się poddać, załamać..Ściskam Cię mocno.

Witajcie...
Monia....zbieraj siły kochana. Ja mam nadzieję że niedługo sie zobaczymy....
Majeczko słoneczko Ty Nasze....niech Ci u Bozi jest jak najlepiej a uśmiech z buźki nie znika Aniołku. Kochamy...Tęsknimy...
[*]

Zbieraj Moniu zbieraj a My sie o to pomodlimy, żeby Ci pomóc sie podnieść po tym wszystkim...

witam bardzo serdecznie!!!
Monia trzymaj sie kochana !!!!!!
modle sie o twoje lepsze samopoczucie!!!!!!

(*) Majeczko pamiętam i tęsknie................. :(

rose25.gif

Witam!!!

MM trzymajcie się, my trwamy przy Was myślami i modlitwą!!!

Majeczko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Moniko............................... mocno przytulam!!!!!!!!!
nic więcej napisać nie potrafię:((((
tylko, że jestem... czuwam... pamietam... czekam...
a Ty płacz, rozpaczaj, bądź słaba.... nie musisz być silna!
masz prawo do cierpienia, żalu, rozpaczy...
jesteśmy tu dla Ciebie, dla Was!

Cztery tygodnie temu................ :-:)-:)-(
ach... nie tak byc miało:((((((((((((((
starałam się... ale nie potrafię tego pojąc:(

reklama
Cześć cioteczki.Nie zaglądałam jakiś czas,trochę mam różnych spraw:zawstydzona/y: przepraszam.
Ale cały czas myślę o MM i modlę się o sile dla nich.I bardzo mi wszystkich cioteczek brakowało.
Moniko tak bym chciała Ci ulżyć...płacz kochana...nie wiem co napisać,naprawdę nie wiem...trochę rozmawiałam z innymi mamami na DLACZEGO. Serwis dla rodziców po stracie dziecka oraz dla rodziców - Start ale nadal nic mądrego nie umiem napisać...
będziemy się modlić,żeby Bóg dał Wam siłę dalej żyć...
A teraz wypłacz,wykrzycz wszystko...
pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie cioteczki.Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry