reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moja córka tez ma wade serca , ale samoistnie zamykającą sie ...Po odejsciu Majeczki poczulam sie tak jakbym straciła własne dziecko ! Zuzia po urodzeniu była transportowana karetka do kardiologa do Poznania z podejżeniem wiekszej wady, cierpialam kiedy ja wiezli , drżalam o jej zdrowie .Wiem co czują rodzice tak chorych dzieci!

zaglądam i zaglądam i strasznie mi smutno, cały czas myślę o Mai......
czytam pamiętnik Moni i ryczę......ryczę.....ryczę.......

Ines właśnie oglądałam filmik o Majce.............i ryczę jak wól!!!!!! :zawstydzona/y: dlaczego? oni byli tacy szczęśliwi!!!!!!!!
A teraz tylko pustka............smutek..............łzy i pamięć o Majeczce!
Piękny film............Monika będą mieli wspaniałą pamiatkę chociaż zapewne mają ich wiele...............Szkoda ,że tak to się wszystko skończyło.nie tak to miało być..........
Pozdrawiam i Myslami jestem z wami MM..........Majeczka też już zostanie w moich myslach i pamięci na zawsze :tak::zawstydzona/y:

Serce Malwiny oraz w niemowlakach na BB SerceMalwinki pomóżmy jej wspolnie ona tego porzebuje! pit Malwinki z sercem.jpg

(*)(*)Majecko serc tysiace poruszyłaś i w nich na zawsze pozostaniesz.........

Czytam wasze posty -od rana,niestety ja nie moge obejżec filmu-nie dam rady,to mnie strasznie boli,wiem ze po obejżeniu rozkleiłabym sie znowu.

Hej,też tu jestem znowu...
Nie wiem co napisać,tak samo mam milion myśli,które może streścić jedno słowo "dlaczego?"...:wściekła/y::no::wściekła/y:

Ale wiecie,tak sobie myślę,czy my może tymi naszymi pytaniami,przemyśleniami nie przytłaczamy dodatkowo Moniki...może do tego aby ułożyć sobie to wszystko w głowie i sercu potrzeba spokoju,wyciszenia,a nie zastanawiania się od nowa...:zawstydzona/y:
piszę to tylko z malutkiego własnego doświadczenia...

Mońcik kochana,jeśli nas czytasz...płaczemy z Wami i modlimy się o siłę dla Was...
I tą siłę i spokój podziwiamy...ale chcę,żebyś wiedziała,że masz pełne prawo do płaczu,chwili złości,czy słabości...i jeśli tak będzie,to my tu czekamy,przytulimy Cię wirtualnie mocno...

pozdrawiam:-(

Hej,też tu jestem znowu...
Nie wiem co napisać,tak samo mam milion myśli,które może streścić jedno słowo "dlaczego?"...:wściekła/y::no::wściekła/y:

Ale wiecie,tak sobie myślę,czy my może tymi naszymi pytaniami,przemyśleniami nie przytłaczamy dodatkowo Moniki...może do tego aby ułożyć sobie to wszystko w głowie i sercu potrzeba spokoju,wyciszenia,a nie zastanawiania się od nowa...:zawstydzona/y:
piszę to tylko z malutkiego własnego doświadczenia...

Mońcik kochana,jeśli nas czytasz...płaczemy z Wami i modlimy się o siłę dla Was...
I tą siłę i spokój podziwiamy...ale chcę,żebyś wiedziała,że masz pełne prawo do płaczu,chwili złości,czy słabości...i jeśli tak będzie,to my tu czekamy,przytulimy Cię wirtualnie mocno...

pozdrawiam:-(

wiesz gabi o tym samym pomyslałam ...........
pozdrawiam i tulę mocno i modle sie za was MM

Serce Malwinyjedenprocent-maly.png

Nie płacz w liście
nie pisz że los ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
odetchnij popatrz
spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
Ks. Jan Twardowski​

reklama
MM jestem z Wami w Waszym bolu...Modle sie zeby on z dnia na dzien byl coraz mniejszy...Prosze Boga tez o to zeby Majunia w jakikolwiek sposob dala Wam znac ze jest jej dobrze a napewno jest...moze we snie...Tule Was mocno i jestem tu dla Was...

(*)(*)(*) spij Aniolku...

A gdzie Madzia?:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry