- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moja córka tez ma wade serca , ale samoistnie zamykającą sie ...Po odejsciu Majeczki poczulam sie tak jakbym straciła własne dziecko ! Zuzia po urodzeniu była transportowana karetka do kardiologa do Poznania z podejżeniem wiekszej wady, cierpialam kiedy ja wiezli , drżalam o jej zdrowie .Wiem co czują rodzice tak chorych dzieci!
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Ines właśnie oglądałam filmik o Majce.............i ryczę jak wól!!!!!! dlaczego? oni byli tacy szczęśliwi!!!!!!!!
A teraz tylko pustka............smutek..............łzy i pamięć o Majeczce!
Piękny film............Monika będą mieli wspaniałą pamiatkę chociaż zapewne mają ich wiele...............Szkoda ,że tak to się wszystko skończyło.nie tak to miało być..........
Pozdrawiam i Myslami jestem z wami MM..........Majeczka też już zostanie w moich myslach i pamięci na zawsze
Serce Malwiny oraz w niemowlakach na BB SerceMalwinki pomóżmy jej wspolnie ona tego porzebuje!
(*)(*)Majecko serc tysiace poruszyłaś i w nich na zawsze pozostaniesz.........
A teraz tylko pustka............smutek..............łzy i pamięć o Majeczce!
Piękny film............Monika będą mieli wspaniałą pamiatkę chociaż zapewne mają ich wiele...............Szkoda ,że tak to się wszystko skończyło.nie tak to miało być..........
Pozdrawiam i Myslami jestem z wami MM..........Majeczka też już zostanie w moich myslach i pamięci na zawsze
Serce Malwiny oraz w niemowlakach na BB SerceMalwinki pomóżmy jej wspolnie ona tego porzebuje!
(*)(*)Majecko serc tysiace poruszyłaś i w nich na zawsze pozostaniesz.........
Agusieńka
Mama Oliwki i Wiktorka
Czytam wasze posty -od rana,niestety ja nie moge obejżec filmu-nie dam rady,to mnie strasznie boli,wiem ze po obejżeniu rozkleiłabym sie znowu.
Hej,też tu jestem znowu...
Nie wiem co napisać,tak samo mam milion myśli,które może streścić jedno słowo "dlaczego?"...
Ale wiecie,tak sobie myślę,czy my może tymi naszymi pytaniami,przemyśleniami nie przytłaczamy dodatkowo Moniki...może do tego aby ułożyć sobie to wszystko w głowie i sercu potrzeba spokoju,wyciszenia,a nie zastanawiania się od nowa...
piszę to tylko z malutkiego własnego doświadczenia...
Mońcik kochana,jeśli nas czytasz...płaczemy z Wami i modlimy się o siłę dla Was...
I tą siłę i spokój podziwiamy...ale chcę,żebyś wiedziała,że masz pełne prawo do płaczu,chwili złości,czy słabości...i jeśli tak będzie,to my tu czekamy,przytulimy Cię wirtualnie mocno...
pozdrawiam:-(
Nie wiem co napisać,tak samo mam milion myśli,które może streścić jedno słowo "dlaczego?"...
Ale wiecie,tak sobie myślę,czy my może tymi naszymi pytaniami,przemyśleniami nie przytłaczamy dodatkowo Moniki...może do tego aby ułożyć sobie to wszystko w głowie i sercu potrzeba spokoju,wyciszenia,a nie zastanawiania się od nowa...
Mońcik kochana,jeśli nas czytasz...płaczemy z Wami i modlimy się o siłę dla Was...
I tą siłę i spokój podziwiamy...ale chcę,żebyś wiedziała,że masz pełne prawo do płaczu,chwili złości,czy słabości...i jeśli tak będzie,to my tu czekamy,przytulimy Cię wirtualnie mocno...
didi
Fanka BB :)
cudowne to jest..łzy same laca..przepieknie zrobione
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Hej,też tu jestem znowu...
wiesz gabi o tym samym pomyslałam ...........
pozdrawiam i tulę mocno i modle sie za was MM
Serce Malwiny
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Nie płacz w liście
nie pisz że los ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
odetchnij popatrz
spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
nie pisz że los ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
odetchnij popatrz
spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
Ks. Jan Twardowski
reklama
Eve28
Zaangażowana w BB
MM jestem z Wami w Waszym bolu...Modle sie zeby on z dnia na dzien byl coraz mniejszy...Prosze Boga tez o to zeby Majunia w jakikolwiek sposob dala Wam znac ze jest jej dobrze a napewno jest...moze we snie...Tule Was mocno i jestem tu dla Was...
(*)(*)(*) spij Aniolku...
A gdzie Madzia?
(*)(*)(*) spij Aniolku...
A gdzie Madzia?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.