reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
"Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej. Ci, co żyją miłością, widzą głębiej. Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle."

Majeczko zawsze będziesz z nami... (*)(*)(*)

reklama
Ines dziekuje ci bardzo już obejrzałam......Kochana Nasza Pszczółka...tak mi ciężko uwierzyć w to, że jej nie ma z nami tu.....:-(

Dziewczyny a czy wiadomo jak czuje się Zosieńka?

Czy są już jakieś wiadomości dlaczego nasza Majunia miała ten kryzys i odeszła? :-(

tak dajmy Moni czas, teraz najwazniejsza jest rodzina... widzialam Madzie, jej meza i malego Filipka...... wieniec sliczny..... to straszne za kazdym razem jak biore w ramiona mojego szkraba, mysle o Mai...... mysle o tym ilu ludzi nie docenia tego co ma.... :-( :-:)-( :-( Maju to dzieki Tobie dotarlo do mnie tak do glebi serca jakie to szczescie miec zdrowe dziecko..... teraz dziewczynki Oliwko i Majeczko zeslijcie rodzicom mala fasoleczke ktora wykieplkuje cudnym zdrowym dzieciatkiem!!!!!

i ja jestem z Wami Moniko Marcinie, myślę..... czuwam....płaczę.... siły nam wszystkim trzeba żeby się z tym pogodzić.
podpisuję się pod słowami Karlam i tak jak pisałam... jestem tego pewna Bóg Wam Wynagrodzi widząc jak wiele dobrego ta Strata Dziewczynek przyniosła
M i M siły dla Was i dla Waszej rodziny pogrążonej w smutku...... oh jak ciężko......

Ines.......... siedze i rycze :-:)-:)-(

DLACZEGO ????????????????????????????

Przeciez to dzieciatko tak bardzo chcialo zyc, tak walczylo o prawo do normalnego zycia, dlaczego...? :-(

A ja siedzę ze łzami w oczach i nie wiem co powiedzieć. Tydzień temu nie umiałam przestać płakać, dzisiaj już jakby spokojniej. Wiem, że nasza Kruszynka już nie cierpi, nic ją nie boli ...
Ten filmik, mam nadzieję, będzie pamiątką dla MM, smutną ale piękną...

INES,ogladnelam filmik... Wyje... Rycze... Nie potrafie sie powstrzymac... :-( :-( :-( Cudowny film! :-( I podpisuje sie pod Twoim pytankiem,czy juz sa znane wyniki sekcji... :-( :-( :-(

Przeciez Ty,MAJUNIU,mialas taka chec zycia! Tak sie z niego cieszylas! DLACZEGO TAK TO SIE SKONCZYLO????? :-( :-( :-( NIGDY tego nie zrozumiem!!! :no: :-( :no: :-( :no: :-(
Kochanie,mam nadzieje,ze Ci "tam" jest dobrze... Ze odpoczywasz... Czuwasz... :-( Boze,to juz tydzien minal,odkad odebrales Nam MAJUNIE... :-( :-( :-( [*] [*] [*]

MONIKO,MARCINIE... Sciskam ogromnie! Sciskam i nigdy nie przestane! Jestem z Wami! NA ZAWSZE!!!

:-( :-( :-(

reklama
Ines bardzo ładny film o Majeczce...te jej piękne oczeta..łzy same poleciały znowu....i coś ściska w gardle.....
Moniko,Marcinie jestem z Wami....

Majeczko.....(*)(*)(*)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry