reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jeszcze tydzień temu wszystko było dobrze, przynajmniej dla nas......co ja bym dała, żeby cofnąć czas...ja naprawdę jestem wierząca, ale z tym trudno mi się pogodzić i to sobie wytłumaczyć. Mam tylko nadzieję że tak jak śpiewała E.Gepert "chyba wiesz co robisz, Panie..." ,

Majuniu
[*]
[*]
[*]

......
......
......ocieram łzy a one płyną, płyną....
......bardzo smutny dzień .....
......kochani łączymy sie z Wami w żalu......
......żegnaj ANIOŁKU` [*][*][*]

Majeczko śpij spokojnie
[*]
[*]
[*]
Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie..........
[*]
[*]
[*]
[*]
Moniko Marcinie wielkie wyrazy współczucia
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

zapaliłam zniczyk pod krzyżem :-(

MM - byłam , jestem i będę z Wami... nie ustaję w modlitwie...

Majuniu - śpij spokojnie
[*]

Majeczko kochana śpij spokojnie...... na zawsze pozostaniesz w naszych sercach.......

Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie .........(*)

reklama
Pale swieczke ... lzy plyna ... ale wierze ze jestes teraz szczesliwa ... nic Cie nie boli
Opiekuj sie rodzicami ... potrzeba im tego.
Moniko , Marcinie szczeze wspolczuje a jednoczesnie wierze ze bedziecie niedlugo szczesliwi.
Musicie w to gleboko wierzyc a modlitwa zyczliwych bedzie pomocna.
Pan wreszcie wyslucha Waszych prosb.

Majeczko serc tysiace poruszylas. W moim zostaniesz na zawsze kruszynko.
Spij spokojnie
[*]
[*]
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry