- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agata077
Czerwcowa mama 2009
tak Szybko Przyszłaś Na świat Pełna Nadzieji że Bedziesz żyła Dlugo ....odeszłaś Za Szybko Bo Najwyższy Pan Zapragnał Mieć Akurat Ciebie W Swoim Zastępie Aniołów
bedziesz żyła Wiecznie Nie Tylko W Raju Ale Też W Naszych Sercach Swoim Cierpieniem Złączyłaś Tysiące Serc Na Ziemi ....
moniko Marcinie Jesteście Wspaniałymi Rodzicami I Takimi Na Zawsze W Naszych Sercach Pozostaniecie ....
bedziesz żyła Wiecznie Nie Tylko W Raju Ale Też W Naszych Sercach Swoim Cierpieniem Złączyłaś Tysiące Serc Na Ziemi ....
moniko Marcinie Jesteście Wspaniałymi Rodzicami I Takimi Na Zawsze W Naszych Sercach Pozostaniecie ....
tygrysek235
mama Dawidka
u nas tez pli sie swieczuszka (*) to dla Ciebie Kochanie.spij spokojnie, baw sie z Aniolkami i juz nigdy nie zaznaj bolu...
badaicka
Paulusia i Filipek
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Maju, Spoczywaj W Pokoju.
Na Zawsze Pozostaniesz W Moim Sercu.
Na Zawsze Pozostaniesz W Moim Sercu.
aggamell
Zaciekawiona BB
Ofiarowanie dziecka Maryi, modlitwa do św. Józefa
Ty nam dałeś Maryję za Matkę, niech więc otacza matczyną opieką także nasza zmarla Majunie. Maryjo, przyjmij ja z całą miłością, tak jak przyjęłaś swojego umiłowanego Syna Jezusa Chrystusa w dniu Zwiastowania. Otocz ja swą macierzyńską miłością, której nie może mu dać w pełni ziemska matka. Święty Józefie, opiekunie Pana Jezusa, zastąp naszej Majuni jego ziemskiego ojca.
Prośba do Anioła Stróża
Pokornie Cię błagamy, wszechmogący Boże, niech Anioł Stróż Naszej Majuni, jego opiekun na czas ziemskiej pielgrzymki, zaniesie ja przed Twoje oblicze. Niech ma ona udział w Twojej radości, światłości i pokoju.
[*]
[*]
[*] SPOCZYWAJ W POKOJU
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Moniko Marcinie modle się o spokój i radosć dla was o ukojenie bólu i tęsknoty.
Agn
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.