reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O Boze...Trzymam z calych sil kciuki zeby bylo dobrze!!!
Majeczko badz silna i dzielna tak bardzo w Ciebie wierzymy sloneczko!!!

reklama
Witaj Moniko.
Nie mogę sobie wyobrazić ile musicie wycierpieć. Ile to wymaga od Ciebie cierpliwości. I ile walki od twojej kochanej córeczki.
Ostatnio jak byłam w Zabrzu w SCChS na kontroli ( a ostatnio bywam często) wszyscy wypytywali o Majkę.
Trzymajcie się mocno, przezwyciężcie wszystkie kryzysy i oby wszystko szło do przodu.
Pozdrawiamy Was mocno, cały czas jesteśmy w Wami myślami.
Kasia z Malwinką.

Ja też sobie miejsca nie mogę znaleźć:baffled:
Jutro ksiądz chodzi,może mi to wszystko wytłumaczy jakoś:wściekła/y:
Trzymajcie się MMM !!!

jejku jak to co sie dzieje ??????????????????? To nie mozliwe:no::no::no::no::no:
Majuniu walcz walcz myszko...............

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

PANIE ŚWIEĆ NAD JEJ DUSZĄ

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Maja odeszła o 1:30 ;(

O Boże nie..................................................:-:)-:)-(,

Moniko nie wiem co mam ci napisać................. kochana..............moja...........nie widzę nic na klawiaturze.................:-:)-:)-(

:frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:
nie......................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
[*]

Ja nie wiem co napisać, nie wierzę w to co haker napisał....dlaczego???????????
Moniko, Marcinie jestem z Wami myślami

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry