reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No tak Gabi-dzieki-poprawka-ale i tak Moncik pisze cos kole 12, po wizycie zazwyczaj wiec stad ten moj blad straszliwy:-D

reklama
No ja też czekam i czekam...a jestem tak słaba ze zaraz położe się do łóżka i mąż mi będzie zdawał relacje...:)
Oj...żeby to były dobre wiadomości!!!

hej, pisze tu juz kolejny raz, bo juz pare razy zniknął mi net ...
pisałam, że Maja świetnie wyglada, oczka takie wypoczete, zmniejszają jej tlen, dostaje odżywki i specjalne mleko na masę. Wzmacniamy sie i czekamy do kolejnej ekstubacji. Chciałam tez wkleic zdjecie ale i fotosik mi sie buntuje.
Spróbuje, moze sie uda...

Oj...jak dobrze że piszesz...te komputery takie mają czasem dni...
Super ze Majeczka dobrze..świetnie taka mała rybka kochana. Ahh...najchętniej bym ją odwiedziła i wyściskała...dzielna kobietka :)
Jeszcze poczekam...moze uda mi się zobaczyć zdjęcie...ale by było super :)
Buziaki Monika...spokojnej nocy...bedzie dobrze!!!

Ależ ona ma cudowne oczy:-) I to spojrzenie.
Aż mi się łezka w oku zakręciła.
Spokojnej nocy Majeczko. Zbieraj siły nasza mała bohaterko!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

No no...Maja nam tyje w oczach...hehe...jak dobrze :)
Super że takie oczka otwarte i ciekawskie...dzicinka kochana.
MAju skarbie wyjdziesz z tego...:)

Och...ja to się w niej zakochałam...hihihih cudna ta wasza córeczka!!!!

Maja wygląda nieporównywalnie lepiej...naprawdę! ahh...wiedzialam ze tak bedzie...tylko kwestią czasu jest jej samodzilny oddech...widać ze zdrowieje!

reklama
:-):-):-)
A Majcik fajnie wygląda,troszkę się zaokrągliła:tak:
Niech no jeszcze nabierze sił,to wszystkim pokarze;-):tak::tak::tak::tak:
Dzięki Mońik !!!
Dobrej nocki.Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry