reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)HURRA JAK SIE CIESZE ZE JUż Z MAłA MAJECZKą JEST LEPIEJ NIEMA DNIE ZEBYM NIE ZAGLADAłA NA BABYBOOM I SLEDZE LOSY MAłEJ MAJECZKI I JEJ KOLEżANKI MALWINKI Z TA SAMA WADA SERCA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI MONCIK ZA CIEBIE ZBIERAJ SIłY BO SIE NIE OBEJRZYSZ A JUZ TWOJA MAJECZKA BEDZIE RADOSNIE BIEGAC A NA TO TEZ TRZEBA SIłY I ZYCZE CI TEGO Z CALEJ SIłY JESTEM Z WAMI KOCHANE DZIEWCZYNY .;-);-);-);-);-)CIOCIA MAGDULENKA Z CóRECZKAMI NADIA I ZUZANNA.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

reklama
Majeczko,wygladasz cudownie! Gdyby nie te rurki,to w zyciu bym nie powiedziala,ze tyle przeszlas w swoim,juz prawie,rocznym zyciu!!! Cudna buziunia Ci sie robi - taka pulchniejsza! I jaki masz sliczny kaftanik! A oczka,ah ah! W koncu take "zywe" - takie nie wymeczone! :-) :-) :-)
Super,ze jestes w tak dobrej formie! Tym razem musi sie udac odlaczanko od respiratorka! :tak:

Buzia na slodka nocke! :-) :blink:

Wracam do lektury...kochane polecam wspaniałą książkę: NICKY CRUZ ORAZ JAMIE BUCKINGHAM " UCIEKAJ MAŁY UCIEKAJ".
;-)

oj książka rewelacyjna!! dreszczyk do ostatniej strony. na początku dresz jednego rodzaju, a później taki głębszy dreszczyk :tak:

Mońcik, ilekroć patrzę na Maję, to mam łzy w oczach. ona jest taka śliczna, taka bezbronna. I nawet nie próbuje sobie wyobrazić, czo czujesz widząc ją taką, i nie mogac przytulić jej. I zawsze wtedy przytulam mocniej Filpka i mówię "Panie Boże, to przytulas za Maję :-)"
Ale wodac po jej oczetach, że ona jeszcze wam pokaze nie raz i nie dwa, co to znaczy mieć w domu zdrowe i rozbrykane dziecko:-D

P.S. ucałowania dla dzielenej Zosi

Maja wygląda ślicznie. Te duże oczęta z wywiniętymi rzęsami, takie sarnie - super. Nprawdę, gdyby nie ta cała aparatura, to nigdy bym nie powiedziała, że Maja tyle przeszła. Wgląda bardzo korzystnie i moim zdaniem widać już na horyzoncie metę. Jeszcze trochę i ją wzmocnią, bo po tym wszystkimi i super silny człowiek zbierałby długo siły. A Maja - zuch dziewczyna idzie dzielnie do przodu.

Dzięki Ci Boże, spraw by Maja i Zosia jak najszybciej znalazły się zdrowe w domku, w objęciach Rodziców. Wszyscy tu tego bardzo pragniemy!

Ja wierzę w to, że na Wielkanoc szpital w Poznaniu będzie tęsknił za tymi dziewczynkami, a one będą łapały zajączki w rodzinnym mieście!

Buziaki dla wszystkich!

Miłych snów - dobranoc!!!

li-6403.png

Majeczka wygląda pięknie. Widac po niej, ze to już kwestia kilku dni, żeby na dobre skończyc z tymi rurkami. Niczym się nie różni od zupełnie zdrowych dzieci i nie przypomina już siebie z tego zdjęcia po operacji. Śliczna dziewczynka.

Majeczko Kochaniutka,
z okazji Twoich 1SZYCH URODZINEK,
zyczymy Ci przede wszystkim ZDROWKA,
bo ono jest dla Ciebie najwazniejsze!
I aby nigdy juz Cie nie opuszczalo szczescie i cudny usmieszek na buzi!
I zebys zawsze byla taka SILNA KOBIETKA,jaka jestes teraz! :-) :-) :-)

BUZIA OGROMNA DLA CIEBIE DZIELNA DZIEWCZYNKO!!! :blink: :blink: :blink:

torcik8lp.gif

Kochana Majeczko - z okazji Twoich Pierwszych Urodzin życzę Ci wraz z moją rodzinką MNóSTWO MNóSTWO ZDROWIA!!!! Żebyś jak najszybciej wróciła do zdrowia i zawsze się nim cieszyła - żeby każdy Twój dzień był pełen radości i zabawy, a szczęście nigdy Cię nie opuszczało :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Moniko i Marcinie, a Wam życzę, żebyście każdego dnia mogli cieszyć się swoją wspaniałą Córeczką, która jest niepowtarzalną, silną, mądrą i upartą dziewczynką :tak::tak: I żeby wreszcie skończyły się te niezmiernie trudne dla Was wszystkich doświadczenia!!

Majeczka na zdjęciach wygląda prześlicznie - zgadzam się, że bez tej aparatury nikt by nie zgadł, co ta malutka dziewczynka przeszła i nadal przechodzi - widok tak ślicznego i zadowolonego dzieciaczka napawa ogromną nadzieją i przekonaniem, że z każdym dniem będzie tylko lepiej, a powrót do respiratora to tylko maleńkie "potknięcie". Patrząc na Maję - po prostu się to WIE.

Maju,tobie zycze zdrowia i radosci,zawsze i wszedzie.

A WAM MM,zycze zdrowia i radosci zawsze i wszedzie:-)oraz tego o czym tylko WY wiecie ,marzycie,napiszcie sobie to gdzies na kartce,schowajcie na przyszlosc,ja podpisuje sie pod tym obiema rekami i wierze,ze sie spelni.
przytulam WAS... Katka

Majeczka na zdjęciach wygląda prześlicznie:tak::tak::tak:To prawda, że gdyby nie te rureczki to nikt by nie powiedział, że ta mała dzielna istotka tyle przeszła.

Kochana Majeczko z okazji ukończenia roczku ja i cała moja rodzinka życzymy Ci dużo dużo dużo zdróweczka, jeszcze więcej szczęścia w życiu i radości każdego dnia!!! Wszystkiego Najlepszego !!!!

reklama
Kochana Maju!!!
Z okazji pierwszych urodzin życzę Ci tego, co najcenniejsze: ZDROWIA!, żebyś jak najszybciej odzyskała pełnię sił!
Poza tym kolorowego dzieciństwa, żeby Rodzice spełniali wszystkie Twoje zachcianki (a co ! :)), uśmiechu na ślicznej buźce i spełnienia marzeń!!!

Ciocia Agnieszka z Kubusiem

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry