reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spróbuję zrobic napis MAJA :-)

:-)_______:-)_______:-)_______:-):-):-):-)_______:-)_______
:-):-)_:-):-)_____:-)_:-)______________:-)_____:-)_:-)_____
:-)__:-)__:-)____:-):-):-)_____________:-)____:-):-):-)____
:-)_______:-)___:-)_____:-)___:-)______:-)___:-)_____:-)___
:-)_______:-)__:-)_______:-)____:-):-):-)___:-)_______:-)__

To dla Ciebie Majuniu :tak: i tez dla Ciebie KubyMamo, żeby Ci smutno nie było :tak:

ufffffffff:tak:
jak to dobrze, że jest lepiej:tak::-)
Mońcik trzymaj się dzielna kobieto:tak: dobrze, że pełen optymizmu Marcin wciska ci laptopa:-) teraz już wszystko będzie dobrze:tak: musi być:tak: innej opcji niet;-)

Hej,hej,i drugi raz tu ryczę dzisiaj,tylko z radości,hahahaha:-D
Będzie dobrze Moniś,będzie dobrze,tylko potrzeba jeszcze troszkę czasu...
A nie możesz się przecież wstydzić,że kochasz swoje dziecko:-) A po za tym..to są teraz nasze wspólne w jakimś stopniu huśtawki;-)
Buziaki.Papapa.

Dzieki Bogu...strasznie sie ciesze,ze Majulka sie podniosla i idzie do przodu...Bedzie dobrze...Ta mala kobietka chce zyc i nie ma mowy o tym zeby sie poddala:tak::-)...
Wierzymy w Ciebie mala ksiezniczko:-):tak:...
Moniczko...bardzo cieszy mnie ze doladowalas "akumulator" w sumie to Majeczka doladowala:-):tak: bo martwilam sie o Ciebie...
Pozdrawiam Ciebie,Marcina i e ciocie...Cmokaski dla Majcika...
A Krzyzyk niech dziala:tak:

NikaMD Ty zawsze takie fajne rzeczy ponapisujesz a ja tak nie umiem:sorry2:.

Cieszę się:-D, super że u Majcika i Moni samej lepiej:-), a ja właśnie wróciłam z poczty, kartka w drodze, napewno na jutro nie dojdzie:zawstydzona/y: przepraszamy, że nie zdąrzymy na czas:zawstydzona/y:.

Nie weszliśmy do dzieci o 16.00 - problem z dzieckiem po zabiegu. Ale siostra nam przekazała, że Maja i Zosia śpią, to nie byla nam aż tak żal. No cóż, napiszę wieczorkiem. Wracam do lektury...kochane polecam wspaniałą książkę: NICKY CRUZ ORAZ JAMIE BUCKINGHAM " UCIEKAJ MAŁY UCIEKAJ".
;-)

A no tak...najważniejsze ze dziewczynki dobrze i nic się nie dzieje.
Ciekawe jak tam respiratorek...może znowu coś zmniejszyli :))..ahh
Dzięki za polecenie ksiażki...chętnie przeczytam bo uwielbiam wieczory z dobrą ksiażką :)
Czekamy do wieczora...buziaki papa

reklama
Ważne,że nic złego się nie dzieje.niech śpią i zbierają siły:tak:
Nasza kartka też poszła,tylko...taka nabazgrana:zawstydzona/y: tak mis się ręce trzęsły z emocji,jak sobie pomyślałam,ze za kilka lat Majeczka osobiście przeczyta:-D
Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry