reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

Płaczę, ze szczęścia - to cudowne uczucie!!!

Ściskam wszystkich!!!

Boże, dziękujemy za ten świąteczny cud!

Widać, że Maja już się szykuje do drogi ku rodzinnemu domkowi. Wracaj nam Kochaniutka szybko do zdrowia!!!

Pozdrowienia dla MMM i ich gości!!!

Buziaczki wirtualne dla Mai i Zosi, naszych Wojowniczych Księżniczek!!!

:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

li-6403.png

reklama
Ja nie moge zacząć inaczej jak CHWAŁA PANU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boże jesteś wielki, jak brzmią słowa pewnej piosenki "Pan ma wielką moc - w Nim cała nasz siła"
Monia Ty wiesz doskonale że to wszystko wymodlone:-) a dzieje się tak nie dlatego że ja Ci wskazałem tą drogę - Bóg tak chciał a Ty poszłaś za Nim;-)
Otworzyłaś się na Jego działanie + jeszcze przygody z pierścieniem a to wszystko owocuje:tak:
Normalnie obdzwonie zaraz wszystkich
3majcie się cieplutko a My nie ustajemy w dalszej modlitwie :-):-):-):-):-):-)

Jestem już wolna. Rodzinka ma sporo drogi powrotnej.

Ale najważniejsze przekazała wam Madzia.
Ja nie mam żadnych wątwpliwości - czas cudów się rozpoczął, Pan wysłuchał naszych próśb i zaskoczył nawet lekarzy. Pan doktor mowi, że zdjecie po cewnikowaniu do tego teraz jest nieporównywalne, taka nagła poprawa, tak spora, że radiolog wcale się nie wachał się w wykluczeniu ARDS. Lekarz tak zaaferowany, że zawołał Marcina aby mu pokazać jak widoczne są te różnice w zdjęciu.
CUD..ownieee:tak:...

Poza tym zmniejszenie tlenu nawet o ten drobiazg na 90%...i saturacja wciąż 90!!!
I z siusianiem Maja nadrobiła, bo własnie się dowiedziałam, że było za mało, ale my przyszliśmy, pan dr zerknął w cewnik, a tam zasikane że ho ho...także problemu nie ma. DZIĘKI CI PANIE :-D

Ja też ofiarowałam dziś komunię za Majcika (świeżo po spowiedzi)...zadziałało...proszę Cię Panie o więcej...powoli, ale do celu. Ty zbudowałeś to małe serduszko, tchnąłeś w nie życie, Ty wiesz czego potrzeba mu najbardziej, gdzie trzeba coś poprawić...oddaje je w Twoje ręce. Amen.

Jestem ogromnie pocieszona, wyściskałabym was wszystkie-kich....cmok, cmok...

Mońcik ... masz rację ... CUD-ownie :-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

Dzięki Ci Panie Boże za tą radość jaka spłynęła na nas!!!!!!

Ściskamy i całujemy Was MMM :tak:

Majeczko walcz dalej Myszko kochana :-)!!!!!!!

Moniko wspaniałe wieści!! CUDowne!!! Czas cudów świątczych się rozpoczął! I z całego serca wierzę, że będzie ich jeszcze więcej!! :)

reklama
Jeny!!! Jak cudownie czytac takie wieści!!!:-D:-D:-D:-DPoryczłam sie ze szczęścia:-D
Majusia walczy dziennie, kochana dziewczyna:-D
Moją dzisiejszą komunie też ofiarowałam dla Majeczki.
Ale cieszę!!!!!
Teraz mam nadzieje czytać tylko takie dobre wiadomości:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry