reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcik - dobre wieści o Mai przynosisz, a i Ty wydajesz się spokojniejsza, pewnie dzięki rodzince w drodze... i tym 95% tlenu zamiast 100% - bo to przecież oznacza, że parametry się poprawiają, prawda?

Mam nieśmiałą nadzieję, że po wizycie po godzinie 16 i rozmowie z lekarzem uda Ci się zajrzeć na forum i napisać nam co nowego wiecie... chociaż to bardzo nieśmiała nadzieja, bo przecież rodzinka to rodzinka! ;-)

reklama
Ja dopiero teraz mogę...ale jestem...znowu zadowolona...bo napewno to coś znaczy jak zmniejszają tlen...:) Mam nadzieję ę dostaniecie dobre informacje po 16. Trzymam za to mocno kciuki. Baaardzo fajnie ze masz rodzinne odwiedzinki...napewno znowu dostaniesz zastrzyk wiary nadziejii i pozytywnej energii. :)
Jeśli chodzi o Filipka to gorączka jest nadal- w nocy miał nawet 39.3....buuu :(( Nafaszerowaliśmy go lekami ale niestety już po 12 w południe powtórka z rozrywki...i w kółko to samo...na szczęście on przy takiej temperaturze zachowuje sie normalnie. Dzis np. biegał pchając samochód...zabieram go na spanko popołudniowe...a tu patrzę- 38.6...a mój synek jak nic zadowolony...hehe. Mam nadzieję ze już dzisiejsza noc będzie lepsza.
Monisiu życzę wam miłego dnia i samych dobrych wieści.....trzymajcie się kochani...Bedę sprawdzała czy coś wiadomo..buziaki papa

ja też was tylko teraz podczytuje i nie mogę się nacieszyć tymi dobrymi wieściami- MAGIA śWIĄT I BARDZO DZIELNA MAJA. Brawo i czekam na nasytępne dobre wieści....

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie no
i radość będzie wszędzie!
Monice,Marcinowi, najważniejszej Majeczce i wszystkim e-cioteczkom życze z całą swoją rodzinka zdrowych,spokojnych i bardzo rodzinnych Świąt Bożegonarodzenia.

Uwaga uwaga!!!!! Rozmawiałam z Moniką przed chwilą. Po ponownym zrobieniu Majeczce zdjęcia płuc...radiolog WYKLUCZYŁ zespół ARDS!!!!!!!!!!
Juuuuupiiii!!!!!!!!!! :))))))))))
Poza tym zmniejszyli tlen na 90.....w gazometrii tez widać CIUT lepszy wynik :))))
Jejku...jakie szczęście :) Dosłownie nie moge z emocjii...nasza dzielna kruszynka tak pięknie walczy...szok...Maju podziwiam Cię skarbie...:)
Nasze modlitwy działaja...I płucka powoli ślicznie się leczą...to najważniejsze...taka poprawa, tak szybko...to poprostu CUD!!!!!!
Pozdrawiam i ściskam was wszystkie e-cioteczki...
Te święta już sa wyjątkowe...Maju dziękujemy!!!

AAAAAAAA.....ryczę ze szczęścia!!!!!!!! :)))))))))

JUPIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! z takich wiadomosci to mozna plakaz ze szczescia ile sie chce...a nawet skakac..:) ale super wiesci...rycze rowniez...ale co tam..:) najwazniejsze ze Majunia wraca do zdrowka ...:)

Madziu, dzieki za super wieści.
Majeczko nasza, jesteś dzielną dziewczynką. Jak to dobrze, że wykluczyli ARDS.
Jestem przeszczęśliwa, a co dopiero Monika z Marcinem

Boże dzięki ci za Twoją opiekę.

Uwaga uwaga!!!!! Rozmawiałam z Moniką przed chwilą. Po ponownym zrobieniu Majeczce zdjęcia płuc...radiolog WYKLUCZYŁ zespół ARDS!!!!!!!!!!
Juuuuupiiii!!!!!!!!!! :))))))))))
Poza tym zmniejszyli tlen na 90.....w gazometrii tez widać CIUT lepszy wynik :))))
Jejku...jakie szczęście :) Dosłownie nie moge z emocjii...nasza dzielna kruszynka tak pięknie walczy...szok...Maju podziwiam Cię skarbie...:)
Nasze modlitwy działaja...I płucka powoli ślicznie się leczą...to najważniejsze...taka poprawa, tak szybko...to poprostu CUD!!!!!!
Pozdrawiam i ściskam was wszystkie e-cioteczki...
Te święta już sa wyjątkowe...Maju dziękujemy!!!

AAAAAAAA.....ryczę ze szczęścia!!!!!!!! :)))))))))

Normalnie cieszę ryjek do kompa!!!

reklama
Łzy znów płyną!!! Razem z Mężem uśmiechamy się ze szczęścia!!! Maju Kochana walcz tak dalej, a już wkrótce odłączą Ci respirator, a potem już będzie z górki!!!
Modlimy się za Ciebie Skarbie!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry