reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monika pewnie u Majki ............mam nadzieje ze jej stan jest nadal stabilny i ze idzie ku lepszemu:tak:

reklama
kurcze dopiero teraz mogłam usiąść do neta a tu tyle się wydażyło
Maja walcz Malutka......
Czekam na następne wieści chociaż takie że jest stabilna .........
Monika a Ciebie podziwiam, jesteś bardzo silną Mamą......

Po 16 u Mai bez zmian. Uśpiona maxymalnie.
Mamusia wymasowała jej całe ciałko,jednocześnie natłuszczając wiszącą skórkę.

Monisiu jestes najlepsza mama na swiecie-pamietaj o tym!!!
ja caly czas myle o Maji,wlasnie wracam z Kosciola,w srode odprawia u nas Msze za Maje i bedzie Nowenna do Matki Bozej Uzdrowienie Chorych rowniez za Maje,mam nadzieje ze Bozia w koncu nas wyslucha i Maja wyzdrowieje!!!

Czy mogę do was dołączyc?
Do tej pory jedynie z zapartym tchem śledziłam losy Majci i Jej Rodziców, ale po dzisiejszych wieściach...echhh..

Mońciku gorąco modlę się za Waszą Majeczkę...co wieczór.
I jestem przekonana, że takich cichych kibiców Mai jest całe mnóstwo.

Edyta im wiecej zdrowasiek tym lepiej :tak::-D:-D:-D:-D
Moncik super ze z Majka ok:tak: bedzie dobrze po prostu musi duzo odpoczywac po operacji:tak:

Jestem i ja. Nie moglam wcześniej, ale sercem cały czas jestem z Mają.
Przeczytałam wpis Elżbiety - cała prawda w tej przypowiesci!!! Ja wiem, że Pan jest cały czas z Mają, Moniką i Marcinem!!! Wierzę, że da siły Mai i że w końcu całe to cierpienie zostanie od Nich zabrane!!! Pan Jezus napewno ma internet i czyta te nasz wpisy. ;)
Panie prosimy Cię, uzdrów Maję!!! Z całego serca Cię proszę!!!

reklama
Hej.

Czytam w napięciu. Dobrze, że Majeczka stabilna. Moniko, zasługujecie na wszystko co najlepsze, nie rozumiem tej próby, ale wierzę, żę będzie dobrze, że Maja wyzdrowieje. Jeśli reaguje na leki to jest dobrze. Modle sie za nią, nawet w pracy dzisiaj. Bóg słyszy prośby nas wszystkich , a ja na święta nic nie muszę dostawać, byle by tylko Majha wyzdrowiała.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry