- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mońcik
Entuzjast(k)a
I ja nie wiem co napisać...
Tak bardzo bałam się nocy, ze zadzwoni telefon - zadwonił. Mamy w swoich hotelowych pokojach takie tel, które łączą przede wszystkim ze szpitlem. Zadzwonil w nocy(jeden sygnał) a zerwałam się do niego w jednej sekundzie, lecz w słuchawce głucho. Dopiero wtedy pomyslalam, że przeciez mają nr mojej komorki i w razie czego na nia zadzwonią...
Dlatego mimo całej sytuacji, dziś uspokoilam sie na minut pare, że Maja otworzyła ślepka, wymasowałam jej stopki...i zasnęła po podaniu leku.
Boże, twoja próba jest nadzwyczajnie trudna - chcę wierzyć, że w ten świateczny czas, odmienisz nasz los i zasłużymy na normalne życie w trójkę.
Wszystkie e -cioteczki całuję, a te, które mogą wyjeżdżać na święta...życzymy Wesołych Świąt
Tak bardzo bałam się nocy, ze zadzwoni telefon - zadwonił. Mamy w swoich hotelowych pokojach takie tel, które łączą przede wszystkim ze szpitlem. Zadzwonil w nocy(jeden sygnał) a zerwałam się do niego w jednej sekundzie, lecz w słuchawce głucho. Dopiero wtedy pomyslalam, że przeciez mają nr mojej komorki i w razie czego na nia zadzwonią...
Dlatego mimo całej sytuacji, dziś uspokoilam sie na minut pare, że Maja otworzyła ślepka, wymasowałam jej stopki...i zasnęła po podaniu leku.
Boże, twoja próba jest nadzwyczajnie trudna - chcę wierzyć, że w ten świateczny czas, odmienisz nasz los i zasłużymy na normalne życie w trójkę.
Wszystkie e -cioteczki całuję, a te, które mogą wyjeżdżać na święta...życzymy Wesołych Świąt
monika3
Mama Amelki i Filipka
Moniu...jak mało kto na świecie zasługujecie na szczęśliwe życie ...tylko że Bóg ma plany wobec Was....może sprawdza jaka jest Wasza wiara....ja zawsze sobie powtarzam że Pan Bóg zsyła na nas krzyże bo nas kocha...On wie ile zdołamy udźwignąć....
Moniu, Marcinie ufajcie że radosne chwile przed Wami...
Mocno przytulam
Moniu, Marcinie ufajcie że radosne chwile przed Wami...
Mocno przytulam
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Moniko trzymaj się kochana, jeszcze trochę a wszystko się unormuje, musimy w to wierzyć. Maja miała tyle powodów aby się poddać chorobie, ale Ona walczy dla siebie, dla was.
mocno wierzę, że wasz los się odmieni, modlę się....
mocno wierzę, że wasz los się odmieni, modlę się....
M
MariaOla
Gość
Boję się i już...więc błagam każdą osobę, która przegląda ten wątek o krótką Zdrowaśkę za tą dzielną dziewczynkę...Bóg Zapłać.
Moniczko, ja od lat się nie modliłam wogóle, a za twoją (naszą) Majeczkę się naprawdę gorąco modlę.
Bóg musi nas wszystkie wysłuchać .... nieopłacałoby mu się inaczej
Wierzę, wierzę, wierzę i nie przestanę
Nigdy się nie poddawaj !
reklama
KubyMama
Kubomanka
Oderwali mnie od komputera i dopiero teraz mogę spokojnie zajrzec. Nerwy całe w strzępach...
Ale wiadomości nie są złe . Stan Mai się nie pogorszył, nawet chwilowo się przebudziła... Podziwiam ją za tę wolę walki!!!
Jeśli dała radę sepsie, to i z tym sobie poradzi, od początku jest pod specjalistyczą opieką, widac, że trafiają z lekarstwami, powoli będa jej wracac siły!!!
Ja wyjeżdżam na święta do teściów, ale oni na szczęście mają neta, o wiele szybszego niż mój domowy :-), więc nie będę miała problemu, żeby sprawdzic, jaka sytuacja u Mai.
Pozdrawiam i przytulam dzielną trójkę MMM!
Nie zapominam o Zosi - dla niej i jej Mamy też gorące uściski!
Mam nadzieję, że u niej lepiej ?
Trzymajcie się!!! ;-)
Ale wiadomości nie są złe . Stan Mai się nie pogorszył, nawet chwilowo się przebudziła... Podziwiam ją za tę wolę walki!!!
Jeśli dała radę sepsie, to i z tym sobie poradzi, od początku jest pod specjalistyczą opieką, widac, że trafiają z lekarstwami, powoli będa jej wracac siły!!!
Ja wyjeżdżam na święta do teściów, ale oni na szczęście mają neta, o wiele szybszego niż mój domowy :-), więc nie będę miała problemu, żeby sprawdzic, jaka sytuacja u Mai.
Pozdrawiam i przytulam dzielną trójkę MMM!
Nie zapominam o Zosi - dla niej i jej Mamy też gorące uściski!
Mam nadzieję, że u niej lepiej ?
Trzymajcie się!!! ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.